Ох, ох сетих се още глупости, които ем правили...
никога не съм обичала да ям хляб и като малка баба ми е държала да ям сандвичи..обаче аз съм ги натиквала отдолу под дивана и съм я лъжела, че съм ги изяла и искам още
Или като правихме манджи от кал с една приятелка и листа и карахме малката и братовчедка да ги яде..
Много обичах баба ми като легне да спи за обяд да изляза навън и да почна да звъня на звънеца докато не я събудя...
Хаха и като си правихме сладки от брашно и вода с 2 приятелки (дори нямахме печка ..) и дядо им се качи горе в къщата и ние много се бяхме упрашили и всичката смес отдолу под леглото, после килима беше ужасен
Пъхахме камъни в хартийки от лукчета и ги давахме на хората
Играехме на стражари и апаши и бягахме в една градина на хората и им изяджахме кайсиите а попринцип не обичам кайсии не знам как са ме накарали да ги ям
И това беше много отдавна, да сме били на 7-8 щом сме можели да пишем та бях си на село и бяхме само 4 момичета и ни беше скучно и решихме да си намерим приятелки и писахме обява с кастинг и я бяхме залепили на сладкарницата на прозореца и ходехме всеки ден и някое момиче като дойдеше го целехме със сливи :P