- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пакости
А сетих се едно
Бях намерела на батко ми пиратките и ги запалих и ги пуснах в курника ... исках да направя нова година и на кокошките ... после баба направи пилешко с ориз .. беше вкусно![]()
![]()
-Като по-малка (на около две) били сме на село, майка ми ме оставила на едно одеяло и отишла да си върши работата в градината. Ама на мен не ми се седяло и съм изпълзяла до градинката да ям пръст.
-Майка ми като ми е правила чай, ми го е сипвала в чашка, само че аз съм искала да пия от детските сервизи за готвене и съм си го преливала в чашките от сервиза ми (разбира се не особено умело).
-Крила съм се в гардероби,ракли. Даже веднъж (може би на 5-6 години) с двамата ми братовчеди се скрихме в раклата тримата.
-На рождения ден на баща ми пъхнах гъбичката на майка ми за чинии в DVD-то.
-Опитах се да мия чиниите. Майка ми приспиваше брат ми. И аз се качих на стола, половината веро и уж мия чинии. В резултат имаше поне две счупени. Въпреки това майка ми ми се зарадва, заради ентусиазма ми.
-С кака ми гримирахме куклите ми с химикалки и червилото на баба ми.
-През зимата баба ми простираше навън, и когато прибираше дрехите целите бяха замръзнали. Аз и братовчедка ми ги чупихме, но веднъж скъсахме едни дънки.
И като се замисля, че това са само част от пакостите ми...
Последно редактирано от daq96 : 01-26-2012 на 07:51
I'm beautiful in my way....
Сега се сетих макар че то не е точно моя пакост. Като малка много съм обичала мед и са ми топели биберона в мед. Тогава съм спала между майка ми и баща ми. През нощта обаче някой бутнал бурканчето с мед и сутринта като стават - косата ми в мед (имала съм доста буйна коса за годините си) Следва къпане в 6:30, преди да отида на ясла...
I'm beautiful in my way....
оцветих тапетите в хола на баба и дядо от единия край до другия край като дъга ;д
хвърлях подпалки за камината в терасата на съседите ;д
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
един път се напих като мотика, взех ключовете за колата и ходих в лазур да питам един ко стаа ;d
Един път като малък съм забил инжекция в дупето на пра баба ми, докато е миела чиниите.
Друг път съм вървял по улицата и съм видял една бременна жена с рокля да стои на едно място. Отишъл съм при нея, надигнал съм и роклята и най-културно съм я попитал "къде е бебето"![]()