- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пакости
страхотна тема!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Като малко хлапе съв вършила доста пакости.
Ще изброя няколко-веднъж бях у баба и тя заспа.Беше ми скучно и нямаше какво да правя.Взех кутията с играчки и ги изсипах всичките в курника...![]()
-мятахме играчки през терасата с още няколко сополиви и лигави хлапета като мен![]()
![]()
-криенето по гардеробите;шкафовете;под леглото и.. където намеря скришно местенце си беше хит всеки денродителите вме търсеха с часове понякога;а няколко пъти дори съм заспивала в гардероба...
![]()
![]()
![]()
-гонила съм котката;мятала съм я;къпала съм я... въобще не осъзнавах;че измъчвам животинчетодори съм й слагала гел
![]()
-изсипах лепкаво сладко на земята и баба като мина се хлъзна;а аз-леш от смях![]()
-заключих баба на балкона за час и половина;а беше жега![]()
-слагала съм ледчета в ръкавицата на баба и тя като си я сложи-ААА;а аз се хилих... ;ДД
-отрязах си малка част от веждата;ама добре че след няколко месеца ми порасна![]()
-направих се на палячо с червилото и молива на маяка ми... яко омазване беше![]()
![]()
![]()
-тъкмо баба беше на път към кухнята;аз изтичах и се заключих там за минутка с шише с вода в ръце;баба почука;за да й отвора;аз отворих и изкъпах баба заедно с баницата;която носеше![]()
-завързах краката на стола на баба за краката на масата с някаквовъренце.Тя седна;ама после искаше да стане;за да остави тавата с манджата;сетне баба падна и всичката манджа беше по пода... естествено и баба изцапана с манжда;лежи на пода и незнае какво да каже .... а аз избягах на двора и се скрих в курника и се пръснах да се хиля!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За това се сещам за сега![]()
Ако ми хрумне още нещо-ще допълвам
Сега не правя пакости на нашите ..
Но в училище-да![]()