.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Тема: Пакости

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Пакости

Все още ли правите пакости на ваще?Когато сте били малки,какви сте ги вършили?

Аз вчера без да искам повредих микровълновата.Сега не работи.
    Иначе,когато съм била малка,съм се скрила в гардероба и съм стояла цял ден там.Баба ми помислила,че са ме отвлекли и тръгнала да звъни на полицията...После,когато отворила гардероба ме видяла вътре да си седя спокойно.

Град
    в света на приключенията ..
    страхотна тема!!!

Като малко хлапе съв вършила доста пакости.
    Ще изброя няколко-веднъж бях у баба и тя заспа.Беше ми скучно и нямаше какво да правя.Взех кутията с играчки и ги изсипах всичките в курника...
    -мятахме играчки през терасата с още няколко сополиви и лигави хлапета като мен
    -криенето по гардеробите;шкафовете;под леглото и.. където намеря скришно местенце си беше хит всеки ден родителите вме търсеха с часове понякога;а няколко пъти дори съм заспивала в гардероба...
    -гонила съм котката;мятала съм я;къпала съм я... въобще не осъзнавах;че измъчвам животинчето дори съм й слагала гел
    -изсипах лепкаво сладко на земята и баба като мина се хлъзна;а аз-леш от смях
    -заключих баба на балкона за час и половина;а беше жега
    -слагала съм ледчета в ръкавицата на баба и тя като си я сложи-ААА;а аз се хилих... ;ДД
    -отрязах си малка част от веждата;ама добре че след няколко месеца ми порасна
    -направих се на палячо с червилото и молива на маяка ми... яко омазване беше
    -тъкмо баба беше на път към кухнята;аз изтичах и се заключих там за минутка с шише с вода в ръце;баба почука;за да й отвора;аз отворих и изкъпах баба заедно с баницата;която носеше
    -завързах краката на стола на баба за краката на масата с някаквовъренце.Тя седна;ама после искаше да стане;за да остави тавата с манджата;сетне баба падна и всичката манджа беше по пода... естествено и баба изцапана с манжда;лежи на пода и незнае какво да каже .... а аз избягах на двора и се скрих в курника и се пръснах да се хиля!

За това се сещам за сега
    Ако ми хрумне още нещо-ще допълвам
    Сега не правя пакости на нашите ..
    Но в училище-да

аз в момента се сещам само за 2 неща :

- през лятото на 2006 г. с тате отидохме за риба а аз се скрих зад лодката. Баща ми ме търсеше половин час, а аз си седях сппокойно зад лодката. Естествено след като се показах ми чете конско 1 час

- веднъж бях на село а баба ми не ми даваше да вкарвам кучето в къщата обаче веднъж тя започна да чисти двора (като почне няма спиране) и аз вкарах кучето в къщата на леглото на баба ми и тя така и не разбра

Аз съм рязала мустатците на мойта котка,слагала съм я в бебешка количка да я возя Крила съм разни неща зад гардероба и един ден майка ми като разчистваше ги намери и ми се ядоса.Бях се скрила един път на балкона на баба за повече от час.Жената се беше притеснила къде може да съм,звъняла на съседи,приятели побърках я тогава. Даже един път бях хвана една голяма кутия с копчета,конци и игли (баба ми е шивачка) и ги бях изсипала на пода да си играя...ама ме хванаха и ми развалиха кефа
    Само за тези се сещам в момента

Мега фен Аватара на mynichka
    Ох, беше доста отдавна с една приятелка играехме на селото ми на бременни..и аз съм легнала на едно малко легло и там чакам уж бебето да се роди и М. се хвърля до мен на леглото и единия крак на леглото се счупи и после за да не разбере баба ми ..дигахме леглото (беше ужасно тежко) и сложихме едно столче от тея дето са по детските градини и не си личише, че леглото е счупено..докато баба решила, че на този стол мястото му не е там и трябва да го измести
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на gabri3lla

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

ами ние веднъж бяхме с браточед ми у тях играхме си накрая ни омрузна и решихме да се наврем под леглото (и ние незнаеме защо),обаче сметнахме че ни е тъмно и трябва да запалим свещ...обаче на леглото отдолъ има закачен един чаршаф и той пламне,неможем да сварим да излизаме,от кухнята ходим да пълним чаши с вода (кухнята е доста далеч защото къщата им е голяма) но го изгасихме.Обаче за да не разберат тяхните махнахме чаршафа и взехме друг самоче спален чаршаф и доста време майка му го търсеше и 1 год по късно правиха ремонт и при местенето на леглата жената си позна чаршафа и ние всичко си изпяхмеи доста ни се караха.
    Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни

Като малка и аз обичах да влизам в гардероба. Дори веднъж ревнах, че искам там да вечерям..
    Вечеряла съм под масата, когато сме имали гости, защото ме било срам да ям пред други хора.
    Веднъж заключих майка ми и една комшийка на терасата. Стояха там близо 2 часа..
    Когато съм била малка и не съм слушала, майка ми веднъж ме е заключила на терасата, но аз съм счупила стъклото и съм влязла обратно вътре.
    Много обичах да рисувам с червило и червен химикал по стените.
    Чаках на терасата с една шише вода и когато някой мине долу аз го изливах..
    Обичах вечер да се крия в раклата до леглото ми.. И там дори съм спяла..
    На един рожден ден си подпалих косата.. Просто исках да е оранжева..
    Като малка са ми разказвали, че когато някой ми подари нещо и на мен не ми хареса подаръка съм го замеряла с торта (това се отнася за рождените ми дни)
    Като киндерчета тук пред блока обичахме да се бием с жилави пръчки.. Още имам белези по гърба.
    Веднъж на село сложих едно коте в една тенджера и тръгнах да го готвя Добре, че баба ми ме видя навреме..
    Бях постригала на майка ми цветята..
    Спомням си, че като малка обичах да седя на пейката пред блока и да искам пари на всеки, който мине

И т.н. и т.н. ...
    Много пакостливо дете съм била..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483

подцети ме;че и аз правех така
    също драсках по стените с нокти ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    амии сега не се сещам за много случки
    като съм била на 2 сме били на село и са ме оставили да си играя на двора и съм отишла там където вАрят буркани,и като съм отишла при мама не е могла да ме познае (била съм руса със сини очи попринцип :Д)

постригах се (косата ми беше до кръста) почти 0 номер
    изядох 1 цвете на мама и оттам в болница
    намазах пода с червен пипер и олио и отгоре сложих килима
    след като смениха килима залепих следващия с Ц200
    ядох спагети (неварени) с брашно и кетчуп защото си мислех че е някакъв деликатес и от страх да не ми се карат го изядох цялото
    с братовчедка ми пръскахме хората от терасата със спринцовки
    и още мнооого
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

много съм ги правила.сладането на гумени паяци в баницата се броят към шегите,а иначе за бели преди когато нещо не ни харесва го мятаме със сестрата през задния джам.ама веднъж изсипахме цяла чиния домати с олио и то бам върху климатика на комшиите а една по скорошна...майка беше направила мусака и я оставила да поистине на масата.аз обаче нз как но успях да я съборя и цялата бе6е на килима.за да не ми се кара я върнах в тавата.после маика ми са кара "как я сипваш тая мусака?защо е цялата надробена?и защо навсякъде има мусака...вече 3 ден а аз още настъпвам мусака по килима" уж чистих ама тя тска се бе пръснала 4е има6е някъде където не с1м я видяла.дори в пералнята

Цитирай Първоначално написано от clever

подцети ме;че и аз правех така
    също драсках по стените с нокти ...
    това е забавно.. трябва повече хора да го практикуват...
    аз и яденето си изхвърлях през терасата.. защото майка ми казваше, че ако не си изям сандвича, няма да излизам..

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    изядох 1 цвете на мама и оттам в болница

Мега фен Аватара на Mi6inka
    лелее... ние пък с една приятелка..някъде 3-4 клас смесвахме... всяка вид течност, която намерихме.като се почне от хранителните подпрапки та чак до препаратите за почистване ... и шампоани, балсами..всичко за което се сетите... и поливахме хората с това ..

звъненето на случайни звънци е класика... Обичахме да се правим на луди..влизахме примерно в аптеката и казвахме "Едно кило домати".... измисляхме си вафли, които не съществуват, влизахме в магазините и искахме да си купим от тях

Аа.. като малка ужасно много обичах да вися в ракли,гардероби,под маси и къде ли още не.
    Когато се карах с майка или баЩАТКО ;д,в знак,че им се сърдя..се завирах под масата и чаках да ме викнат да излезна.
    С още едно лапе мятахме ''сандвичи'' от листа,с кал..по къщата на едни съседи.После като ни хванаха им се извиняхме 2 часа.
    ГРРРРР..Спомних си и нещо друго.
    Била съм някъде м/у 4-6 години и още вярваща в Дядо Коледа.Всяка Коледа си лягах с фенерче в ръка на леглото,което беше до украсената елха.. и чаках да дойде Доброто Старче. С мисълта,че ще го чуя,ще стана бързо,ще светна фенерчето ии ще го хвана от местопрестъплението.За жалост никога не се случи,защото веднага заспивах. Една неосъществена мечта.

Правила съм си плаж на терасата..
    Вземах коритото и една хавлия и на море.
    Влизала съм вкъщи през терасата,защото някои хора не са се сетили да ми оставят ключове.

Спала съм на терасата.. Много приятно беше.
    Легнах към 10-11 вечерта и се събудих в 8 сутринта,заради шума на колите.

хахахаха на 10 на село тръгнах да карам ладата на стареца ;д и я вкарах в едно плитко езерце ;д;д;д до къщатаи изядох няколко задвратника

Град
    :P In the hell
    Ами...една седмица ме били оставили при баба ми (била съм някъде на 4) , нещо е трябвало да пътуват наще...И тя всеки ден се грижела за мен... Но понеже е заклета табладжийка, а аз и бях надраскала цялата табла , решила да отиде у една комшийка, която живее в един блок срещу нас , но тъй като нямало кой да ме гледа взела и мен... И докато играели , аз съм избягала и съм отишла на тавана на блока (горката, къде ли не ме е търсила... Накрая след 6 часово търсене, просто съм се появила от тавана...)
    Друго което си спомням... Значи... Била съм на около 7 години , 1ви клас... Имаше едно момиче, с което бяхме и все още сме най-добри приятелки.Стоим на 1чин, в 1 махала сме... Винаги заедно...И наще правеха ремонт, и ние се мотахме там уж да им помагаме...Кухнята вече беше завършена, боядисана в зелено, и за да и отива бяха купили една доста скъпичка картина...Чиято рамка аз и приятелката ми незнайно как откачихме.. После колко ни се караха...

Град
    CrazyLand
    като бях болна хвърлях хапчетата на съседите(под нас)ама пак си оздравях
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Като малка и аз обичах да влизам в гардероба. Дори веднъж ревнах, че искам там да вечерям..
    Вечеряла съм под масата, когато сме имали гости, защото ме било срам да ям пред други хора.
    Веднъж заключих майка ми и една комшийка на терасата. Стояха там близо 2 часа..
    Когато съм била малка и не съм слушала, майка ми веднъж ме е заключила на терасата, но аз съм счупила стъклото и съм влязла обратно вътре.
    Много обичах да рисувам с червило и червен химикал по стените.
    Обичах вечер да се крия в раклата до леглото ми.. И там дори съм спяла..
    На един рожден ден си подпалих косата.. Просто исках да е оранжева..
    Като малка са ми разказвали, че когато някой ми подари нещо и на мен не ми хареса подаръка съм го замеряла с торта (това се отнася за рождените ми дни)
    Като киндерчета тук пред блока обичахме да се бием с жилави пръчки.. Още имам белези по гърба.
    Веднъж на село сложих едно коте в една тенджера и тръгнах да го готвя Добре, че баба ми ме видя навреме..
    Бях постригала на майка ми цветята..
    Спомням си, че като малка обичах да седя на пейката пред блока и да искам пари на всеки, който мине

И т.н. и т.н. ...
    Много пакостливо дете съм била..
    Ааа, не. Ти ме уби. .. Особенно т'ва с котката Иначе аз много обичах да замервам хората с плюшените си играчки от терасата

А пък ся си спомних, един път с братовчед ми сме на село и сме решили да караме някакъв скейтборд [ по - точно беше няква издялкана от вуйчо ми дъска и сложени колелца ] .. Та, отиваме да "караме" ний, и братчеда сяда на дъската и аз тръгвам да го бутам по един баир и го пускам. По едно време отивам при него, вече спуснал се от баира взимаме дъската и аз тръгвам да го бутам по улицата до няк'ва река.. И бутам си го аз, обаче по - едно време някакъв човек са вижда в сенките на една барака ['щото беше тъмно] и аз с всичкия си акъл викам на братчеда, че съм видяла извънземно и тръгваме да бягаме, 'щото нали уплашени да не ни хване и изяде извънземното .. По едно време както си тичаме аз се усещам, че сме забрайли дъската и хуквам обратно да я зимам, ама нали страх и не гледам къде бягам, ми се оглеждам за извънземното и по едно време крака ми стъпва на тая дъска, тя като тръгна да бърза, аз се провлачих , паднах на некви камънаци, а дъската се разби.. Е тогава къв рев му ударих не е истина.. Още имам белези оттам

^ Подсети ме за нещо
    Като съвсем малка и аз имах едно падане, заради което още ме помнят някои хора
    Бяхме на гости на едни семейни приятели. И там на вилата.. И аз веднъж се бях забързала за някъде и точно пред къщата на прага, който разделя тревата от плочките.. Там като се спънах, сигурно хвръкнах 1-2 метра напред.. Цялото ми коляно после беше в кръв.. Помня, че такъв рев му ударих, че съседи идваха да видят какво става
    И сега си имам едва забележим, но въпреки това голям белег на коляното.
    Тогава си спомням, че чичо ми се смееше и казваше, че съм му счупила плочките..

Веднъж...всъщност няколко пъти, реших да се правя на художничка и почнах да драскам по картините вкъщи с фулмастри и химикали,а като още по малка и стените.
    С една приятелка на село правехме некви каши от смокини и мажехме вратите и те лепнеха после. Хората като минаваха покрай къщата ги заливахме с вода (веднъж дори един с една кола му влезна вода през прозореца та се спря и ние бягай.... ).
    Разправяли са ми наще ,че веднъж ме търсили,търсили къде ли не ...а аз съм била в пералнята.
    А за гардероба-то си е класика ,много обичах да седя там ,аз май още обичам ама не мога да се побера

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Толковаа много бели правех като малка че просто съм ги забравила вече.Но има няколко,които немога да ги забравя:
    1.Значи като си ходех на село пръсках една кокошка с пистолет за вода и после хвърлях смески върху нея и другите кокошки се избиваха коя ще я накълве първа.(мн бой съм изяла заради това)
    2.Като малка много гледах"Сам вкъщи" и правех наи различни капани и така веднъж заложих един балон с вода на вратата,но вместо баба влезе баща ми и се пльосна върху него и настана една караница...
    3.Била съм на 4-5г. и не го помня но на село баба е имала аквариум с рибки и аз съм ги била извадила всичките на прозореца да се попечат малко,за да хванат тен
    4.И най-скорошната ми беля преди няколко месеца реших да изкарвам на баща ми Опела но нещо збърках скоростите и се удаих в един бордюр и му отиде бронята,но все още не е видял понеже е в чужбина
    има и още много много но съм ги забравила вече...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    а лелее какво се сетих ...........
    веднъж аз и още няколко приятелчета целехме колите с шишарки
    и веднъж както 1 шишарка влезе в страничната врата на колата влезе и в декултето на жената;която седеше там.............ние после избягахме и леш от смях

Мега фен Аватара на mynichka
    Ох, ох сетих се още глупости, които ем правили...
    никога не съм обичала да ям хляб и като малка баба ми е държала да ям сандвичи..обаче аз съм ги натиквала отдолу под дивана и съм я лъжела, че съм ги изяла и искам още
    Или като правихме манджи от кал с една приятелка и листа и карахме малката и братовчедка да ги яде..
    Много обичах баба ми като легне да спи за обяд да изляза навън и да почна да звъня на звънеца докато не я събудя...
    Хаха и като си правихме сладки от брашно и вода с 2 приятелки (дори нямахме печка ..) и дядо им се качи горе в къщата и ние много се бяхме упрашили и всичката смес отдолу под леглото, после килима беше ужасен
    Пъхахме камъни в хартийки от лукчета и ги давахме на хората
    Играехме на стражари и апаши и бягахме в една градина на хората и им изяджахме кайсиите а попринцип не обичам кайсии не знам как са ме накарали да ги ям
    И това беше много отдавна, да сме били на 7-8 щом сме можели да пишем та бях си на село и бяхме само 4 момичета и ни беше скучно и решихме да си намерим приятелки и писахме обява с кастинг и я бяхме залепили на сладкарницата на прозореца и ходехме всеки ден и някое момиче като дойдеше го целехме със сливи :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    `In Hell`
    И аз много обичах да стоя в гардерола и веднъж бях заляла всичките дрехи на мама с прясно мляко ..
    Боядисвала съм 3 или 4 котки със спрей
    Веднъж като са ни дошли гости аз съм казала че гости не приемам и съм искала по 5 лева вход
    Бях залепила 5 или 6 дъвки в косата на братовчедка ми и затова я подстригаха късо ..
    Пукала съм гумите на тате
    и още куп такива неща ..

Град
    Pleven
    Хахаха... Какви ли не глупости съм правил. Най-пресната беше, че дадохме на госпожата по математика счупено столче и бяхме 2 класа в часа. И тя по навик се залюля назад и айдеееее...

-Спомням си като бях малък сложих съчми в кекса

-Веднъж боядисах неварено яйце и го дадох на майка си на Великден.

-Веднъж се изнервих на сестра си(на 19 е аз съм на 14) и й изсипах мастило в шампоана, другия случай беше, че й сипах сол в зърнената закуска нескуик.

-На 9 като бях и се бях изнервил на баща си и му сипах спирт във парфюма на Живанши - после много бой ядох

-Сипвал съм на майка си спирт вместо капки за нос

-Сменял съм часовника с няколко часа напред за да отида на басейни по-рано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си