Като съм била на 3-4 години един път съм си бръкнала в носа и съм си избърсала сополите в косата на баща ми
Едно коте на село, опитвах се да го накарам да целуне кокошката
Аз обичах да се крия ама не в гардероба, а като се покатеря на секцията и в най-горния шкаф... Как не съм обърнала секцията не знам
Ходихме на море аз, едно момче, сестра му и родителите ни и нещо ни беше станало скучно. Вечерта ние децата ядем филии с лютеница, родителите са седнали на масата а ние около тях ръфаме и само събираме се зад майка ми и трите филии върху косата на майка ми (тя тогава беше руса) и после беше на червени петна
На една екскурзия набарахме алкохола на учителките (водка и бира) , те бях отворени и изляхме водката в мивката и наляхме вода в шишето, а с бирата, заменихме я с лимонада, ама стопихме едно парче шоколад на печката и го сложихме в лимонадата, за да докараме цвета и... Enjoy Много се смяхме, ама даскалките не казаха на родителите, щото трябваше да се издадат, че имат алкохол
И още много други...
Пекла съм чушки на духалката...
Разхлабих капачката на шишенцето с черния пипер и го дадох на баща ми да си сложи в супата
С една приятелка сменихме солта със суха сметана (солницата не беше прозрачна и никой не можа да рабере, докато не опитаха)
Къпах кучето. Ама то високо долу-горе колкото мене и с един буркан пълня вода и го поливам отгоре (всъщност само го намокрих ) Бях чувала израза 'да напудря кучето' и си мислех, че това става с пудра за гримиране. Взех на майка ми пудрата и... Давай отгоре Майка ми се прибира и ме гледа аз мокра, кучето напудрено, буркана на носа на кучето (навря си муцуната вътре) и изпадна в някаква истерия Разминах се с боя и докато майка ми ми се караше баща ми се заливаше от смях