Сещам се за :

1.Като си бях на село ваканциите правех на прадядо си (лека му пръст) студено кафе и го карах да го пие .. и му висях на главата,докато не го направи

2.Постоянно правех някакви манджички от веро,кафе,вода и каквото намеря в кухнята,всичко съдържаха,освен нещо смислено за ядене После го сервирах на баба ми .. ест тя го хвърляше

3.Веднъж нарочно ест си зарових единия чехъл в пясъка и се правя пред майка ми,че чехъла ми се е изгубил..луда стана,докато го търси,после й казах,че случаааайно може да е в пясъка ии айде голямото ровене ..

4.Всяка сутрин да ходя на градина си беше цяло приключение..Зимата веднъж майка ми ме е опаковара отвсякъде-шалове,шапки,боти и аз на вратата : мамо пиша/ака ми са .. + това доста често съм връщала майка от половината път .. инатяла съм се да не ходя на градина и съм се лепвала за някое дърво и няма мърдане

5.Веднъж също на село тръгнах да мажа кокошарника ... Обаче с пясък,вода и лайна

6.Като имахме гости (най-вече) аз се маймунях с дрехите,бижутата,гримовете на майка ми и правех ревю пред тях

7.Чух наще да си говорят,че ще ми режат бретона за коледното и за да не се мъчат те двамата с брат ми го резнахме ... от корена И бях като петел на тържеството ...

Има още само да се сетя,ще допълвам

А иначе вашите ме разбиха тотално Особено това с прабабата,дето една съфорумка е заключила в кокошарника да снася