та значи мойте пакостиии...
В баба ми замеряне на хората със пиперки,камби,орехи,яйца. от 9ти етаж
в другата ми баба плюене на хора , и много пъти съм уцелвала
Пакости из квартала званене на домофона едновременно на всички звънци и всички живъщи започват да говорят наведнъж " Ало" "Да кой е?" " Кой си ти бе" "Чуваме ли се""?
Замеряне с яйца остъклени тераси и коли
Веднъж една баба си беше простряла чисто белите чаршафи (незнам защо пред блока където се тупат килимите на едно въже)... Та не се сдържах, взех шепа пръст и омазах чаршафа , после закачихме 2 торби4ки с боклуци на останалата част от прането...
Влизаме в двоен 18 етажен блок със близо 400 човека живущи, сума ти пощи от които 70% се отваряха и обирахме писмата наред... имаше коледни картички и разни клубни карти на М-тел и други джунджурии освен скучните сметки за телефон
В моя квартал често сме дразнили някои баби като Иринката - мятахме боклуци всеки ден пред вратата и писахме с тебешир някфи простотии, мятахме яйца , а веднъж от бурята имаше едни огромни клони откъртени и ги сложихме пред вратата и избягахме , после тая не можеше да излезе
Дядо Шумахер и Ружа (Лека му пръст на Шумахер) - прякора му идва от факта че беше много стар и едвам се движеше с 0,00001 метра в час ...
Слагахме камани по средата на улицата и се смеехме като видим как колите си играят да ги обикалят...
Мятали сме гуми от едно надолнище което се свързваше с голям булевард.. след което гумите изскачаха точно пред колите
Бях счупила една много скъпа картина- познайте как... сядах стотина пъти отгоре и..
десетки пъти счупено легло-моето и на сестра ми от мятане скачане и тн..
Оня ден забравих пресата включена, баща ми се прибрал след 5-6 часа а пресата бях оставила върху дивана... малко му трябвало още да се запали
Изпити след седми клас (български и математика)... оспах се за изпита по математика който почва в 8 часа а аз се сабудих 8.45 нямаше как да отида
Счупен прозорец... бях ядосана и метнах една обувка по него със сичка сила..
разлях едни боички на килима... после си личеше ужасно мн..
Оспамвала съм тийнпроблем много, ама наистина много пъти и не съм била само аз... но вече няма
НЕведнъж съм блъскала хора с колелото... веднъж беше една жена която май си счупи нещо...

Иначе съм добро момиченце