Като малка през лятото съм била на вилата с баба ми и дядо ми . Веднъж се люлях на една люлка , ама в кръг и дядо ми ми казва :
- Слез че ще паднеш .
Естествено аз слизам и баммм главата в една кофа Толкова кръв е имало че се чудили дали очите ми са на място . Още си имам белег на челото
Веднъж с една фр сме взели 1 чадър и сме застанали под него , а от горе си поливаме с една лейчица , все едно вали Като сме свършили сме метнали чадъра на средата на пътеката и брат и като се прибрал и помислил че ни е станало нещо и тръгнал да ни търси
Със същото момиче си играем на готвачки , и аз съм набарала на дядо ми пияната за бръснене Ползвали сме я като сметана , а наще като разбраха и мн ми се караха - че му била подарък от Германия и си я пазел
С тази фр веднъж си правехме гробове Ужас - акъл кат за круши Правили сме погребение на пеперуда Имахме си едно като хамбар , та там ни беше къщата и си имахме даже и диван и си бяхме подредили много яко , и баща ми идва да види и вика :
- Тука даже е по- чисто и от в президента
Като много малка съм яла от мазилото на кучето за уши
Бях нарисувала на баба ми и дядо ми вратата с червено червило Един пешкир с лилаво червило Размазвах червилата на леля ми по плочките и обвинявах малката ми братовчедка Всичките червила и батисах
Веднъж на Ахтопол сме на море и тати ме учеше на бокс И някакви лапета ме настъпват по новите обувки и да приложа уменията и бам едно круше право в десетката От там бегом към нас и след 15 мин идва цялата му рода и почват да викат И един наш фр вижда и с 2 харпуна - по един във всяка ръка и ги изплашил и те се разотишли Ама бях наказана да не гледам Скуби ду
С браточед ми пълнехме пликове с вода и ги метахме през балкона На другия ден долу беше само в пликове
Исках да готвя и бях набарала 1 много стар салам и го бях пържила и бях сложила от всички възможни подправки Беше ужасен , но се убидих че наще не го харесаха
Веднъж мами миела нещо и аз зад нея хоп - набола съм я с една игла

Това е за сега ако се сетя нещо пак ще пиша .

ПП: Много яка тема