- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пакости
заключвах баба,мама,тати и дядо на терасата и на двора
имах рд и идват гости и мама ми е дала бонбони да ги черпа,отивам пред тях стоя,ям бонбони и затварям вратата(взех си подаръците ест)
играем си у една фр ии съм я завързала с прежда ама тя се измъкна..и ас в засада под масата..тя ме намира и един десен в носа![]()
гонила съм мама с нож
счупих си любимото гребенче в на тати главата(незнам какво съм правила с тоя гребен по тати...той е мн коса)
мазала съм дупето на една от котките ми със сапун
другите ги учех да играят пършевица..?
подсригвах цветята..после играчките..всичко свърши ии реших да си довърша бретона..трябваше да ме направят като момче и то точно за на вуйчо сватбата на която бях шаферка![]()
замеряла съм хората с яйца,чантички с различни течности вътре ии обувки през терасата
правили сме погребениЯ на лястовици
спала съм в раклата ,гардероба и някои шкафове
карах братовчедками да яде калните кюфтета![]()
тичах гола пред дядоми ...нз защо![]()
на село правих мизерни опити да убия всички кокошки(страх ме е от пернати...)
ходих боса по двора и после черни стъпчици по стените![]()
пиех водата на рибката
чупех бисквити и ги слагах в БУРКАНА на рибите
мама ми е купувала вафли плюела съм ги и съм ходила при съседите да искам стотинки да си купа вафли![]()
запуших задника на една кокошка която баба ми беше подарила ( ?!! ) за да може да умре(смърт на всички пернати!!)
погребвах си рибките в кутий от сладолед...повечето-живи![]()
стига толкова ;d
аа от снощи-майка си е купила молив за очи и сенки..и аз реших че трябва да ги изпробвам върху нея и цапам там от всички нюанси на сивото ама само на едното око иии след 4-5 мин вече съм готова и тя 'ее хубаво ли стана' -'ох бе мамо незнам без лещите съм пфф' ....закасняваше да рд жената ..точно тогава можех да усетя колко мн ме обича![]()