- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми не знам какво да правя ..
Здравейте на всички:P . Наскоро се запознах с едно момче ,което живее мн близо до моя блок . Наскоро се бе преместил в този комплекс и родителите му са разведени както и моите . Приятелката му го беше зарязала в същия ден , в който се запознахме . Няколко дни след това започнах да го харесвам. Внимавах да не кажа нещо не на място или да не дрънкам прекалено много.. Щом споделих за чуствата си на няколко мои приятели и приятелки те ме посаветваха да действам а не да чакам както правех аз . Аз мисля ,че чакането си струваше ,защото сега и двамата не сме чак толкова сковани дори започнахме да си пращамеи прегръдки по skype. Все още не сме излизали де , но .. Мисля , че и той е започнал да ме харесва не съм сигурна и не знам нито как да разбера дали наистина е така , макар че 6-тото ми чувство винаги не ме лъже и как да му кажа ,че го харесвам и дали би искал да станем нещо повече от приятели ..
Ще съм благодарна на всяко едно мнение:P
![]()
Jiwota e hubaw stiga da se nauchish kak da go jiweesh (y) ~`` (h)
След като още не сте излизали поеми инициативата, покани го и се опитай да се сближиш с него на срещата. Успех![]()
Едва ли някой тук има роднинска връзка с петричката врачака...
С питане и до Цариград се стига.
Говорете и ще разбереш.
Никой не е в сътояние да измъдри какво му се върти в главата.
Действай защото щом е нов не е гаранция че и някоя друга не му е хвърлила око и тази някоя може да е по смела от тебПък и щом е свободен не виждам какво те спира действай да не съжаляваш по късно
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Просто го попитай дали иска да излезете и му кажи,или пък му намекни по някакъв начин![]()
![]()
Come back and set me free... : )
Емии напирмер докато си пишете в скайп кажи му .. "леле сега трябва да ходя до еди къде сии, а как не ми се ходии самаа! Ай с менее ако нямашш нищо за правене":P
ИИ така може да излезете и да си поговорите :P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Покани го на кафе.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
+1 moreПървоначално написано от blackvelvet
Не изпускай шанса си ! Ако момчето което обожавам беше до мен щях да съм на 7-то .. не - на 17-то небе ..
![]()
честно да ти кажа - тфа е най-изтърканото .. "Ай на кафе." .. според мен тфа е адски тъпо .. мое мнение амаааа ..Първоначално написано от vampirekiss
![]()
действай... де да имах твоят шанс... живота ме мачка постоянно 1-во защото немога да си изразявам чуствата и 2-ро се попадам на неподходящите... какво ли не бих дала за момчето което обичам...затова не си губи шанса ми нападай се пак е свободен какво толкос...
![]()
![]()
i az mislq takaПървоначално написано от MaRtYty
Първоначално написано от jyjetyyyy
някак остаряло ми звучи тфа кафенце ...
++++Първоначално написано от flowerlina
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
+2Първоначално написано от blackvelvet
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
blagodarq na vs vsqko edno mnenie mi e vajno povqrvaiteako moje da mi dadete o6te polezni s1veti mn 6te s1m vi blagodarna
![]()
![]()
![]()
![]()
... давай и не се чуди..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да,друго си е да кажеш ай на риба в неделя.Първоначално написано от MaRtYty
Не,наистина е тъпичко,но пък ако го карат на тоя скайп просто нищо няма да стане.Скайп зарибявките до нищо сериазно не водят,ако не са последвани от среща ''нa живо''
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
може и на лов за глигани в съботаПървоначално написано от vampirekiss
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Щом той не поема инициативата,действай ти![]()
mislq tazi sedmica da izlqza s nego i moi priqteli i priqtelki obache ko da praqq kogato izlezem bedna mi fantaziqta ;(s1s sigyrnost i ot edna sre6ta n6 nqma da stane sled kato i sme s poveche hora ama kato izlezem za kakwo da si govorq s nego kakwo da praq ..?..![]()
според мен е по-добра идея да излезете само двамата .. някой беше казал да му кажеш че не ти се ходи някъде сама и да го вземеш с теб .. мисля че тва е супер идея .. като сте повече по-скоро няма да се получи желания от теб резултат .. а по въпроса какво ще правите - няма страшно .. давам ти личен пример : запознах се с едно момче в един сайт и се уговорихме да се видим .. той взе свой приятел и аз взех едно момиче .. и кво .. нищо не стана .. после излязохме само двамата .. обикаляхме магазини, говорихме си и така .. все се намира темаПървоначално написано от jyjetyyyy
няма да се притесняваш .. успех
![]()
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!