- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми не знам какво да правя ..
Първоначално написано от galkata
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
действай :P
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
взе мен после аз зех да излизам с него той зе да ме бие и аз спрях да излизам с него...Първоначално написано от MaRtYty
та по добре излезте само двамата така ще можете да се опознаете по добре пък знае ли човек може да се случи нещо...
![]()
Вече не зная какво да правя дали да се откажа както обикновено или да влагам цялата си енергия за него .. Мисля ,че вече е напразно да се стремя към него в един миг си мисля,че ще успея и че всичко е наред, а в друг .. Намерих профила на бившото му в същия сайт и ми се струва , че сравнение с нея нямам никакви шансове 1-во Според мен тя е по - хубава от мен и 2-ро Тя е по - голяма от мен с 2 години ( 1 по-голяма от него) .. Според мен шансовете ми са 1 към 1000 и май не си заслужава ..
Jiwota e hubaw stiga da se nauchish kak da go jiweesh (y) ~`` (h)
Този номер за 'приятелката' дето току що го е зарязала още върви май ....Първоначално написано от jyjetyyyy
![]()
![]()
![]()