- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ъъъъъъъъъъ съветче плс
така запознах се с едно момиче преди половин година по скайп то живее на 500км от мен имаше проблеми с гаджето и много други да не пиша фермани сега и може да се каже че аз и помогнах да се справи и станехме много добри фр може да се каже че по цял ден си пишехме и преди 2 месеца точно станахме гаджета имам вила на километър от нейния град и се виждахме често въпреки растоянието даже след време ще живея на вилата само чакам да взема специалност демек 8 месеца през което време ще се виждаме та видяхме се всичко беше бати якото бяхме щастливи така цял месец рабираши после се прибрах в моя град бяхме разтроени и двмата от раздялата но и адски влюбени но след 2 дни се случи нещо тя стана различна започна да пие да се друса не ме питайте какво правих някак успях да намеря най-добрите и фр бях адски притеснен и помощ от нейни фр успях да и налея мозък в главата но истината предстоеше а тя е жестока бившият и който я тормозеше и биеше я видял и се срещнали и тя ми изневери 2 дена след раздялата ни простих само защото тя ме обичаше и съжаляваше мина се седмица и един неин фр ми даде идея да ги срещне с бившия и тя да му тегли чертата в негово присъствие СИГЛАСИХ СЕ те се срещнаха по време на срещата и звънях всичко беше наред но 5 минути по късно тя ми пусна кука обадих и се и попитах стана ли нещо тя каза да тогава се обади бившият и по телефона и ми каза че вече са заедно попитах приятелката ми дали е така тя каза нз тук си казахме много лоши неща с приятелката ми за които съжелявам но се оказа че няма нищо вярно в това което е казал той и от тук започнахме да се караме но след 5 минути се сдобряваме
тя започна да се държи с мен студено да ме ревнува почти от всичко и постоянно мисли че имам друга и ми се сърди за глупости иначе имаме невероятни моменти заедно в същото време но се държи студено с мен и ми се звери за глупости например зако съм и писал докъто чистела
кажете ми как да постъпя с нея моля Ви
аа мн омотано,но мисля,4е разбрах вси4ко,тя на колко е?4е се държи,като някое лапе и ти оба4е след нея ти4а6
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе, човек, използвай препинателни знаци... така всичко се слива и може би не разбрах историята цялостно, но ми се струва, че ти си пионката в нейните ръце. Съжалявам, че ти го казвам, защото се усеща, че ти си доста привързан към нея, но не можеш да вярваш на човек, който за 2 дни те забравя, а изглежда бившия си побойник не го е забравила дори когато е с теб... Дори и с него нищо да не стане, след време ще се появи някой друг и ти пак ще си оставен на заден план...
Според мен, ако чувствата ти не са мн сериозни - можеш да бъдеш с нея, но едва ли ще излезе нещо в дългосрочен план! Успех все пак!![]()
![]()
По-добре не се занимавай с нея .... Тя не знае какво иска пък и се държи грубо с теб, а по твоите думи едва ли не ти правиш всичко за нея, а тя не го оценява, така че тегли чертата, докато е време![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Гого моето мнение е, че не си заслужава... според мен никой не обича изневерявайки ...Знам, че много си я обичаш, но просто това е нетърпимо... държи се супер гадно... да има хубави моменти, но те се помрачават от караниците и цупенията...
Моето мнение е критично и го знаеш ... реши си сам какво да правиш... пък да не говорим за бившия и просто...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^ съгласен съм....
Има няма 2 месеца сте заедно и ти трови живота...Сам си прави изводите![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
мхмм .. има нещо вярно .. все пак ако ходите повече от половин година .. тя ще се промени още повече и ти само ще страдашПървоначално написано от BlindedAngel
Колкото и да ти е трудно се опитай да я забравиш ... понеже човек мн трудно се променя
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
съвета мие да я заебеш
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Остави я. Според мен поне не си заслужава.
Stay up all night with the stars *
Абе много е заплетена тая история ама горе-долу разбрах нещо..Ами зарежи я.. намери си някое момиче което да не те наранява така..
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
След 8-те месеца , които трябва да сте разделени , какво ли ще е ?Първоначално написано от BlindedAngel
![]()
Свестно момче си за кво си тровиш нервите изобщо като не върви !
Не си струва ..Първоначално написано от haritov
Най-добре ще е да я оставиш... просто не виждам смисъл след тея истории да продължавате..