- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще правите през ваканцията, ученици?
Махай го тоя аватар, мърльо, бивало ли такова нещо! Веднага го разкарай, щото не ти прави чест въобще!Първоначално написано от Lucho
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
какво му е на Брежнев? Винаги съм се възбуждал на хомоеротичните му целувки с Живков!Първоначално написано от hardball
Това е дружбата между мъжете и народите!
Grumpy old madman
Как какво му е, луд ли си![]()
Съветски лидери ще ми слага на аватар, докъде стигнахме...
Пичка му педеразка, без никакви извинения, тая година стават 20 години от падането на стената, той ще ми слага Брежнев. Мухльо!
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Що не ревеш така срещу аватари на Че Гевара, Кастро, или някои от известните нацисти?Първоначално написано от hardball
Яко хейт за комунизЪма, а?
Grumpy old madman
Щото както виждаш яко Че Гевара и Кастро из форума.
Разбира се, хейт за комунизма! Не вярвам да има нормален човек запознат малко от малко с история, който да не го хейтва. Да се правиш на важен с такива долни глупости хич не му прави чест.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Стига с това "не му прави чест". бахти убития лаф.
Човека има право да се кефи на която си иска историческа личност, дори на такива, който са имали навика да си се държат просташки и да се напиват най-редовно.
А с подобни ултиматуми все едно сме в комунизма. Никакви аватари на Брежнев, никакви къси поли.
Я пии една студена вода![]()
Grumpy old madman
не ти прави чест да се заяждаш така с момичето![]()
Точно щото съм в демокрацията мога да му кажа, че е тъпак колкото си пъти поискам. Моите убити лафове в крайна сметка са си моя работа, нали така?
А ти по- добре иди си удари една злобарка и не се бъркай в неща, дето не са ти в работата, защото компетенцията ти ми се струва точно нулева по въпроса.
В крайна сметка не си никакъв да ми казваш какво да казвам или как да го кажа на когото и да е било. Не се чувствам длъжна да ти удовлетворявам дневната нужда да се правиш на правораздаващ по форумите, намери си друга занимавка.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
100 %. Ся ще спиш ли спокоен?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Като виден неученик като дойде време за отпуск - цял август на южното черноморие(Смокиня, Градина, Арапя едно друго) и после първата половина на септември в Турция и ще се размажа от уиндсърф.
Не!Първоначално написано от hardball
Ще тропам с обувката по масата, докато не се съгласиш с мен!![]()
Grumpy old madman
Много свободно време имаш ми се струва...![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
ее не бе, не ми създавайте работа сега да трия![]()
ще ходя на лагер най-вероятно, може и да побачкам малко, ше си препрочитам учебниците по биология, ще пътувам с авери поне няколко пътиплаж, гори, вили
![]()
- Ще чета книги, както правя всяко лято.
- Ще ходя на фитнес.
- Може да отида да помагам на баща ми в работата му някоя седмица, и без това не спя през нощта.![]()
- Не знам дали ще се ходи на море, но изключително много искам.
- Ще излизам с братовчед ми, с приятелки, ще се виждам с майка ми от време на време.
- На село няма да ходя по простата причина, че нямам, но ще ходя да виждам баба честичко, като ми е скучно.
- Леля ми иска да ме взема в София за седмица-две и аз нямам право на възражения общо-взето.![]()
Ще ходя на курсове и ще чета всичко което мога за лятото,чак ме е срам че на шкафчето ми има 20 книги,а аз не мога да ги почна.И ще излизам с приятеля,да.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Всичко re-
ще правя изпити,ще ходя на плаж всекидневно
,при баба ми в Шумен и чак през септември сигурно при баба ми в Ямбол
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ще копая на местните археологически рзкопки (дано намерим нещо) и може би ще уча писаните тази година теми по философия и ще си припомням уроците по психология, логика, етика, право и пак философия...
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Ще ида на село при любимия ми дядо: ще караме колелета из горите,ще копаем бустаньо и после ще ядем диня под сянката,ще палим огън на игрището,а той ще ми разказва приказките от детството ми,ще играя на жоменка със старите приятели,ще си мием окаляните колелета на чешмата,ще правя мекици с баба и ще слушам увлекателните й придумици с другите баби по седенките,а вечер ще чета любителска литература под звуците на виещите от баира чакали. Така го обичам този примитивен,но автентичен живот! Цяла година чакам с нетърпение ваканцията,за да го усетя отново.
Първоначално написано от teenems
супер тъпо е тука
![]()
лятото ще видим не съм мислил още