.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    в света на приключенията ..

най-големите пакости в училище

Тук споделете лудорийте;които сте правили вие и вашите съученици

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Има такава тема!!!

Град
    опа ...
    сори
    изтрийте я тогава

Ние бяхме затворили една от учителките ни в кабинета й.Подпряхме вратата с един чин Чупила съм прозорец,забивала съм молив в ръката на един съученик....и такива дивотии

Супер фен Аватара на vampirekiss
    ами не помня да е имало много щуротии,но сме се опитвали да спукаме гума на колата на една даскалка.Също сме хвърляли стола на класната през джама и сме целили пк през същия джам даскала по физика с химикалки и каквото друго дойде.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Веднъж сложихме стол с три крака на г-жата следователно падна на земята, кааак вика тогава ......също така дъвка сме слагали на стола и... спомням си също веднъж целия клас бяхме се изплюли в ботушите на едно момиче, абе ужас

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на teenems
    габърчета ,пърдяща възглавничка на стола на г-жата ,лепило на стола на един съученик ,дъвка и плюнкии
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    оооо
    темата не ми е заключенаа
    мерси

така-аз ще напиша пакости и ще отделя тези;в които не съм учавствала

пакости;в които не съм учавствала-едно момиче се съблече по сутиен пред г-жата по трудово и твърдеше;че й е жега
    -един метна стол през прозореца;а ние бяхме на 4 етаж
    -изплюването в колата беше хит затова не си взимах нищо в чашка
    -едни от класа купиха английска сол;за да се подмажат на г-жата по трудово;да й купят кафе и да сложат магнезиевия сулфат вътре... ама г-жата така и напусна;Д

пакости;в които учавствах
    - счупен стол-сгобихме го като го завързахме с връзки от щорите и съученичката ни като седна-столът се срути и тя падна ;;Днещо ни беше ядосала тая... не е без причина
    за това се сещам;ама сиг има и още

Град
    Хасково
    щяхме да правим контролна и госожата беше заключила стаята и аз и още едно момиче решихме да отключим вратата с тия черните фибички и кво направихме че развалихме вратата ии вече госпожата идва и не може да отключи вратата.И ни вика колкото и време да остане от часа пак ще правим контролна.. И майстори и кво ли не викна и най-накрая се отключи и за 20 минути правихме контролната..

Голям фен Аватара на 50cent
    мии хвърлих чантата на гозпожата през прозореца,кракнах системата на комповете ,счупих 2-3 клавиетури, направих една бомба на стената много е яка на нея пише temper със черно и червено,съблякох се по боксерки в кабинета по рисуване докъто господина беше там ,хвърлях миризливи бомпички и изкусвени лаина в стаите,тагнах се на вратата на дирктора , чупихме чинове и пще наи различни джаджи

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    мии хвърлих чантата на гозпожата през прозореца,кракнах системата на комповете ,счупих 2-3 клавиетури, направих една бомба на стената много е яка на нея пише temper със черно и червено,съблякох се по боксерки в кабинета по рисуване докъто господина беше там ,хвърлях миризливи бомпички и изкусвени лаина в стаите,тагнах се на вратата на дирктора , чупихме чинове и пще наи различни джаджи
    дано си вярваш
    не се изказвай неподготвен,прасе

Голям фен Аватара на 50cent
    ами да

Град
    леле 50cent голям си пакостник ЕЙ )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си