.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Въпрос към тези,които преписват

Лично аз,когато мога преписвам,та оня ден нали си преписвам там по физика и таз май ме надуши и седна при мен,като си мислише,че като седи при мен няма да преписвам,само че аз пак си продължих да преписвам и тръпката беше незабравима.А след края като си предадох кефа ми стана още по-голям.

Та случалили са ви се и такива работи на вас,в смисъл харесва ли ви тръпката?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не обичам да преписвам , но определено се е случвало . Тръпката докато преписвам въобще не ми харесва , даже напротив отвратително е , имам чувство как всеки момент могат да ме пипнат . А като си предам листа се кефа , че съм написала нещо , а не просто , че съм преписала

Град
    In the middle of Nowhere
    Преписвала съм дори и под носа на даскалката..Почти на всяка контролна имам пищов и с времето вече дори и страх няма..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Е чак пък тръпка не е
    Ама направо се натоварвам психически да гледам и пищова и госпожата и да гледам да не ме хванат.Или да си напъвам слуха да чувам като си подсказваме
    С времето наистина се свиква.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Редовно си преписвам,но по предмети,които не ми трябват. Смисъл,с които не мисля да се занимавам в бъдеще и да кандидатствам

Град
    Страната на Невъзможното
    до колкото си спомням, не съм преписвала много
    но ако това е ставало, определено е нямало тръпка.. по-скоро яд, че не знам

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, на класното по български. Даскалката седеше на чина зад мен. Обърнах и максимално гръб, но съм сигурна, че тя знаерше аккви ги върша. А и така си бях скрила пищова, че ме боляха очите после цял ден.
    Но да, яко е...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    София
    Аз съм честен и не преписвам.

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Не обичам да преписвам , но определено се е случвало . Тръпката докато преписвам въобще не ми харесва , даже напротив отвратително е , имам чувство как всеки момент могат да ме пипнат . А като си предам листа се кефа , че съм написала нещо , а не просто , че съм преписала
    И аз съм така.После дори и да имам висока оценка ме гризе,защото знам,че не е реална...

преписвам, само когато не съм учила..
    и определено не ми е на кеф, като знам че ако ме изпита на това пред всички, няма да знам и дума

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    преписвам, само когато не съм учила..
    и определено не ми е на кеф, като знам че ако ме изпита на това пред всички, няма да знам и дума
    ми 2

Мега фен Аватара на Infinity
    определено имам тръпка
    To infinity and beyond.

никак не ми харесва тръпката изобщо много трудно преписвам в университета тая година преписвах с хандсфри и ми беше доста лесно, но хванаха едно момиче и сега ще я изключват по вечв няма да преписвам така

Цитирай Първоначално написано от wu-tang4e
    Редовно си преписвам,но по предмети,които не ми трябват. Смисъл,с които не мисля да се занимавам в бъдеще и да кандидатствам
    Точно!
    LastFM

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Аз съм честен и не преписвам.
    Браво!Ще отидеш в Рая
    LastFM

По-скоро на тестове, на които ползвам пищови съм претръпнала Предстои ми тест, на който ако въобще вляза в часа ще се постарая оная да ме хване и ако викне родитлите ми...охоо...

az prepisvam,no pri men nqma trupka smisal imam 4ustvoto 4e vseki moment 6e doide daskalkata i 6e mi pi6e 2 slujebno ..no da se radvam 4e dosega ne e stanalo

Повече от фен

Re: Въпрос към тези,които преписват

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Лично аз,когато мога преписвам,та оня ден нали си преписвам там по физика и таз май ме надуши и седна при мен,като си мислише,че като седи при мен няма да преписвам,само че аз пак си продължих да преписвам и тръпката беше незабравима.А след края като си предадох кефа ми стана още по-голям.

Та случалили са ви се и такива работи на вас,в смисъл харесва ли ви тръпката?
    в момента вече съм в университет и при нас е супер свободно като имаме изпити преподавателите ни дават тема и си излизат и няма смисъл от преписване, обаче тва опраделено е нещото дето най-много ми липсва от училище !!!
    беше страхотно !!!!
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Преписвам по предмети, по които нищо не знам. Има малко тръпка
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Разбира се. Преписвам по всичките природни науки и ме пълни отвътре да гледам как останалите са отделили 2 дни да учат напълно безсмислени неща, а аз с оригинален пищов да имам същата оценка.

Град
    Roma, Italia
    В гимназията не преписвах много, ама в университета гле'й к'во става
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    In Devil's Castle
    аз хем уча, хем преписвам ужас

обаче най-обичам този случай- имам царски пищов и после имам 5

толкова съм разсеяна, че думи нямам.

иначе няма тръпка. просто заради оценката.
    someone else...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Спрях да преписвам.
    Иначе преди, да.
    Доста такива случаи съм имала. По химия миналата година поне 4-5 пъти така учителката е стояла до мен, а аз си преписвах. И тя ме гледа, гледа, нищо не забелязва. Съучениците ме гледат и се хилят. Тя не се усеща, и след това "Ето, Таня, факт е, че когато искаш, можеш", но и много обичаше да повтаря, че и за да преписваш, се иска акъл. Мдам.
    И други случки съм имала, с най-интересни пищови, и какви ли не, но нито един път не са ме хращали.
    Сега обаче си карам с това, което съм научила.

Преписвала съм само един път на контролно. Аз и една съученичка бяхме най-подозрителни и учителката седна м/у чиновете ни. Аз се разсмях и продължих да си преписвам, люлеейки се на стола (пищова ми беше между краката ). Люлях се, люлях се и накрая залитнах и се блъснах в гардероба зад мен. От удара, едно дървено кубче падна и учителката ме погледна странно. Извиних се и продължих да преписвам. Беше доста вълнуващо.

аз па не преписвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си