.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

често срещан проблем с Windows XP

Незнам,доколкото гледах другите форумчета на доста хора им е така >> хора онзи ден ми reinstall (преинсталнаха) Windows.Преди това имах доста добри игри които не на всеки му тръгваха.Windows ми беше в Д:// бях си го преинсталирвал сам и онзи ден когато ми го преинсталираха казах да ми сложат уиндоуса в С:// и те и така направиха.Сложих си world of warcraft и като беше готова пуснах я влзнах бачкаще си, влезнах главно ватре в акаунта си и като почнах да играя и ми се ресна компа.ДА ПОДЧЕРТАЯ че преди ми беше уиндоус в Д:// и си бачкаше world of warcraft перфектно сущо така и симс 3 ми бачкаше а сега не бачка.Помогнете незнам дали е от това защото уиндоус е в С:// а не в Д:// , и от каде идва проблема с рестартирването преди не беше така !!!! HELP !!!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Да не би проблема да идва от драйвърите ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен
    Не е от това проблема, дали ще е на Ц или Д!
    Ако по принцип си се рестартирва сам, когато си иска --> хардуерен проблем
    Ако се рестартирва когато си в някоя игра --> софтуерен проблем

...

само когато вклуча някоя тежичка игра ДА БЕ НЕ МЕ ПЛАШИ не е софтуерен проблем прочети какав ми е проблема щеше да е софтуерен ако и преди това не тръгваше,НАПРОТИВ преди да ми го преисталират си тръгваше ,сичко варвеше нормално

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    хахеехахаехаехае най вероятно драйвър но все пак ти си прото

Не е от това проблема, дали ще е на Ц или Д!
    Ако по принцип си се рестартирва сам, когато си иска --> хардуерен проблем
    Ако се рестартирва когато си в някоя игра --> софтуерен проблем
    ОТ това по точен коментар нема да намериш !!!

Re: често срещан проблем с Windows XP

Цитирай Първоначално написано от punksy7
    Незнам,доколкото гледах другите форумчета на доста хора им е така >> хора онзи ден ми reinstall (преинсталнаха) Windows.Преди това имах доста добри игри които не на всеки му тръгваха.Windows ми беше в Д:// бях си го преинсталирвал сам и онзи ден когато ми го преинсталираха казах да ми сложат уиндоуса в С:// и те и така направиха.Сложих си world of warcraft и като беше готова пуснах я влзнах бачкаще си, влезнах главно ватре в акаунта си и като почнах да играя и ми се ресна компа.ДА ПОДЧЕРТАЯ че преди ми беше уиндоус в Д:// и си бачкаше world of warcraft перфектно сущо така и симс 3 ми бачкаше а сега не бачка.Помогнете незнам дали е от това защото уиндоус е в С:// а не в Д:// , и от каде идва проблема с рестартирването преди не беше така !!!! HELP !!!
    Първо извинявай, че ти се "мешам" в нещата, ама от какъв зор дори си помислил някога да сложиш Win-а на D-то? Мястото си му е на C! А за игрите най-вероятно не са ти сложили нови драйвери на видео картата! Ако знаеш каква е може да си свалиш най-новите от сайта на пройзводителя на VC-то! Ето даже линк към двата най-големи пройзводителя: nVidia: Цъкни Тук или ATI: Цъкни Тук
    П.С. - Дано да съм ти бил от полза!

...

Мерси маняк с NVIDIA си бях ауе като ше каеш се едно като е бил в Д и сичко си е било наред ся като е в Ц се едно ДДЗ :P днес е понеделник ше хода да им кажа кфо става с компа ми и тогаа почвам с драйверите

Аз вече обясних защо е така! Не е от местополужението на Уиндоуса (няма значение, че преди е бил на D - а сега е на C). След преинсталацията не са ти сложили всичкия необходим софтуер за нормалната работа на компютъра ти - тоест всички драйвери! Явно уиндоуса е открил някой от тях, но все пак те са стари и на по нови игри ще прави проблеми...

...

ДОБРЕ УЕ МАНЯК от каде да дръпна по нови пууууууу ама сте кажете ми уеееееее има най различни към NVIDIA нз кое да дръпна кажи ми

Re: ...

ДОБРЕ УЕ МАНЯК от каде да дръпна по нови пууууууу ама сте кажете ми уеееееее има най различни към NVIDIA нз кое да дръпна кажи ми
    С удоволствие бих ти казал кой драйвер за nVidia да си дръпнеш, но има малък проблем! Все пак не съм някой пророк за да зная какъв модел ти е видео картата, тоест коя серия по точно. Това ти трябва да го знаеш, защото ти сам си избирал компютъра при покупката? Може да видиш по следния начин Win-Бутона -> Run -> Пиишеш "dxdiag" в полето и Enter -> даваш "Yes" на съобщението дето ще излезе и след това щракваш на "Display"

мамка му тука има всякви ще кажеш че не са виждали PC.. вчера ме питат какво е Рам памет какво да говориме тръгнали да ми играят по сложните игри и да инсталират програми дори който незнаят закво са..
    Не се опитвам да те спра,
    но щом решила си върви.
    Тръгни по света и момчето си търси,
    а когато го намериш със него бъди,
    живей щастливо и за мен не мисли.

...

ей глупак няя ми даржиш такъв тон кав си ти е келеш (бих те наредил на английски ама тука не дават (по яко звучи)) мн добре знам кво е комп и НИКОГА няма да питам кво е рам памет тоя проблем ми се случва за 1 пат глупак !!!! ся ше те репорт

:?

ходих да ми го оправят за 1 час беше готово там си варвеше WoW и като се прибрах и пак почна с ресванията -.- исдписжа ми на син екран 0x0000000000000000000 ддз от каде е тоя проб. аз ли сам толкова малоумен или те смятай щом аз си преинсталирвам компа и няма проблеми СМЯТАЙ !!!

Re: :?

ходих да ми го оправят за 1 час беше готово там си варвеше WoW и като се прибрах и пак почна с ресванията -.- исдписжа ми на син екран 0x0000000000000000000 ддз от каде е тоя проб. аз ли сам толкова малоумен или те смятай щом аз си преинсталирвам компа и няма проблеми СМЯТАЙ !!!
    провери кабелите или неподходящи драйвари .. каква ти е видео картата и саунд?
    Не се опитвам да те спра,
    но щом решила си върви.
    Тръгни по света и момчето си търси,
    а когато го намериш със него бъди,
    живей щастливо и за мен не мисли.

Re: :?

ОК! Пробвай седното => Десен бутон на иконката на "My Computer" ->"Properties" след това цъкаш на "Advanced" от там щракаш там където пише "Startup and Recovery" -> "Settings" -> от там дето пише "System Failure" трябва да махнеш отметките на "Send anadministrative alert" и "Automatically restart"!!! Ето прилагам и снимки за твое улеснение:

...

сега вече стана още по зле.почна да се рестартирва при всяка игра КОЯТО И ДА е поастоянно се ресва НЗ , ся тоя ше яде бой който ми го реинстал

сега вече стана още по зле.почна да се рестартирва при всяка игра КОЯТО И ДА е поастоянно се ресва НЗ , ся тоя ше яде бой който ми го реинстал
    По добре викни някой приятел дето разбира да ти го оправи, щото като гледам ти няма да се справиш сам! Може и да се дължи на самата дистрибуция на уина, както и от много други неща! Може и да е хардуерен проблема, но няма как да ти помогна повече така онлайн!
    Айде успех!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си