- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого нарича "Мило"?
Харесвам една мацка, и днеска като си вървиме и се обади по телефона и се обръща към някой с "Мило" (нещо от сорта "Чао, Мило?") - дали е възможно да не е гадже?Щото досега не е споменавала да има, ама и не съм я питал в прав текст... Може ли да се обръща по този начин към приятелка или братовчедка например (с която живеят заедно)? Иначе вижда, че я харесвам и не се дърпа...
А ама че аз така казвам чат-пат и на едно момче,с което не сме си никакви.Може да не й е гаджe споко.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Напълно възможно е, но в повечето случаи се оказва гадже.Друг е въпроса, че ти се иска да не е и се нагласяш както ти е удобно.![]()
Според мен си зависи от мацката .. ако е някоя по отворена може да казва така на приятелка .. но пък не е изключено да е и гадже .. ама пък щом не се дърпа и го е казала тфа пред теб .. не знам .. опитай да я попиташ дали е free![]()
![]()
Първоначално написано от MaRtYty
че аз на тая лудата по горе и викам педалтъйче зависи от момичето може и на приятелка да е може и на познат, но не на гадже, по добре я питай дали си има и ако не нападай...
![]()
даааа .. мойто мило ми вика педалПървоначално написано от DeViLgIlrL16
![]()
![]()
иначе по темата - напълно съгласна съм с моя педал![]()
![]()
Че мене и приятелки и приятели ми викат мило и понякога и аз на тях. Възможно е да не е на гадже.
Stay up all night with the stars *
Възможно е да нарича така нейна приятелка.. но за да си сигурен по-добре я попитай дали си има гадже![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Мда,напълно възможно е да не е гадже.Обаче за по-сигурно си я попитай
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Мило може да и бедъ всяко нещо,не е задължително да бъде гадже.![]()
Първоначално написано от Garfield16
Пич.. повечето момичета както и момчета ,се обръщат с "Мило" в днешно време ... което и до ден днешен не ми сташа ясно защо!
Пък както и казва и Beautyful също е така!
Но в конкретната ситуация това неможе да значи че си има гадже!
Първоначално написано от flowerlina
може може..аз към моите приятелки се обръщам с мило,злато,съкровище,бонбо и всякви от сорта-както и те към мен..няма за какво да се косиш,но ако искаш за да ти еспокойно друг път след подобен разговор се захили и попитей-гаджето ,а или нещо от сорта да видиш дали ще отрече или ще потвърди,че има![]()
съгласнаПървоначално написано от hisy
:P ние няма как с точност да знаем така че я попитай дали си има приятел
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Първоначално написано от DonnerWetter
ми така си казват гаджета . на мене един ми вика скъпа ама ми е само фр . а ти защо не я питаш. аз никога не съм викала "МИЛО" на някого ,звучи ми много лигаво . предпочитам по име
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Възможно е да я нарича с всякакви епитети...Първоначално написано от Garfield16
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Напълно възможно е да казва така на своя много близка приятелкаНай-добре е обаче да поговориш с нея и да я питаш дали си има приятел, не мисля, че има нещо страшно пък и имаш основателна причина
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Мило може да казва и на приятелка,може да го казва и на най-добрия си приятел или просто на приятел.Може да го казва и на майка си.Имах една фр,което казваше на майка си "муци"
![]()
![]()
Еми, възможно е да не е гадже, ама няма как да си сигурен.
nicolepcd
Може и да не е гадже. Примерно аз не викам "мило".. или поне много рядко. Аз най-често викам "гей"А иначе мене и приятели и приятелки по телефона и мило и бейби и слънце и всякакви такива, така че питай си я, понеже неможем да сме сигурни, но според мен не е гадже
![]()
... ооо аз викам на всички как ми падне ... мило, пиле ...![]()
Споко вече стана модно да не се вика само на любимия човек...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми няма как да разбереш дали го казва на гаджето си , или на някой/я
фр, ако не я попиташ ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<