.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Кого нарича "Мило"?

Харесвам една мацка, и днеска като си вървиме и се обади по телефона и се обръща към някой с "Мило" (нещо от сорта "Чао, Мило?") - дали е възможно да не е гадже? Щото досега не е споменавала да има, ама и не съм я питал в прав текст... Може ли да се обръща по този начин към приятелка или братовчедка например (с която живеят заедно)? Иначе вижда, че я харесвам и не се дърпа...

Супер фен Аватара на vampirekiss
    А ама че аз така казвам чат-пат и на едно момче,с което не сме си никакви.Може да не й е гаджe споко.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

anonymous497065
    Guest
    Напълно възможно е, но в повечето случаи се оказва гадже.Друг е въпроса, че ти се иска да не е и се нагласяш както ти е удобно.

Град
    Plowdiw ;]
    Според мен си зависи от мацката .. ако е някоя по отворена може да казва така на приятелка .. но пък не е изключено да е и гадже .. ама пък щом не се дърпа и го е казала тфа пред теб .. не знам .. опитай да я попиташ дали е free

Цитирай Първоначално написано от MaRtYty
    Според мен си зависи от мацката .. ако е някоя по отворена може да казва така на приятелка .. но пък не е изключено да е и гадже .. ама пък щом не се дърпа и го е казала тфа пред теб .. не знам .. опитай да я попиташ дали е free

че аз на тая лудата по горе и викам педал тъйче зависи от момичето може и на приятелка да е може и на познат, но не на гадже, по добре я питай дали си има и ако не нападай...

Град
    Plowdiw ;]
    Цитирай Първоначално написано от DeViLgIlrL16
    Цитирай Първоначално написано от MaRtYty

че аз на тая лудата по горе и викам педал тъйче зависи от момичето може и на приятелка да е може и на познат, но не на гадже, по добре я питай дали си има и ако не нападай...
    даааа .. мойто мило ми вика педал
    иначе по темата - напълно съгласна съм с моя педал

Че мене и приятелки и приятели ми викат мило и понякога и аз на тях. Възможно е да не е на гадже.
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Че мене и приятелки и приятели ми викат мило и понякога и аз на тях. Възможно е да не е на гадже.

Град
    на ЛуНаТа
    Възможно е да нарича така нейна приятелка.. но за да си сигурен по-добре я попитай дали си има гадже
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мда,напълно възможно е да не е гадже.Обаче за по-сигурно си я попитай
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    В света на чудесата..
    Мило може да и бедъ всяко нещо,не е задължително да бъде гадже.

Re: Кого нарича "Мило"?

Цитирай Първоначално написано от Garfield16
    Харесвам една мацка, и днеска като си вървиме и се обади по телефона и се обръща към някой с "Мило" (нещо от сорта "Чао, Мило?") - дали е възможно да не е гадже? Щото досега не е споменавала да има, ама и не съм я питал в прав текст... Може ли да се обръща по този начин към приятелка или братовчедка например (с която живеят заедно)? Иначе вижда, че я харесвам и не се дърпа...

Пич.. повечето момичета както и момчета ,се обръщат с "Мило" в днешно време ... което и до ден днешен не ми сташа ясно защо!
    Пък както и казва и Beautyful също е така!

Но в конкретната ситуация това неможе да значи че си има гадже!

По този начин освен с приятеля ми, се наричаме и с някои приятелки.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от flowerlina
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    може може..аз към моите приятелки се обръщам с мило,злато,съкровище,бонбо и всякви от сорта-както и те към мен..няма за какво да се косиш,но ако искаш за да ти еспокойно друг път след подобен разговор се захили и попитей-гаджето ,а или нещо от сорта да видиш дали ще отрече или ще потвърди,че има

Цитирай Първоначално написано от hisy
    Възможно е да нарича така нейна приятелка.. но за да си сигурен по-добре я попитай дали си има гадже
    съгласна :P ние няма как с точност да знаем така че я попитай дали си има приятел

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от DonnerWetter
    Напълно възможно е, но в повечето случаи се оказва гадже.Друг е въпроса, че ти се иска да не е и се нагласяш както ти е удобно.

Мега фен Аватара на teenems
    ми така си казват гаджета . на мене един ми вика скъпа ама ми е само фр . а ти защо не я питаш . аз никога не съм викала "МИЛО" на някого ,звучи ми много лигаво . предпочитам по име
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Кого нарича "Мило"?

Цитирай Първоначално написано от Garfield16
    Възможно е да я нарича с всякакви епитети...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Напълно възможно е да казва така на своя много близка приятелка Най-добре е обаче да поговориш с нея и да я питаш дали си има приятел, не мисля, че има нещо страшно пък и имаш основателна причина
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мило може да казва и на приятелка,може да го казва и на най-добрия си приятел или просто на приятел.Може да го казва и на майка си. Имах една фр,което казваше на майка си "муци"

Супер фен
    Еми, възможно е да не е гадже, ама няма как да си сигурен.
    nicolepcd

Град
    На слънцето :>
    Може и да не е гадже. Примерно аз не викам "мило".. или поне много рядко. Аз най-често викам "гей" А иначе мене и приятели и приятелки по телефона и мило и бейби и слънце и всякакви такива, така че питай си я, понеже неможем да сме сигурни, но според мен не е гадже

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... ооо аз викам на всички как ми падне ... мило, пиле ... Споко вече стана модно да не се вика само на любимия човек...

Град
    < 33
    Еми няма как да разбереш дали го казва на гаджето си , или на някой/я
    фр, ако не я попиташ ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си