- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НАЙ-ЛЕСНИЯТ НАЧИН ДА ЗАБРАВИШ....
Кажете хора сега вашето компетентно мнение за това как мога да забрашия човека който толкова съм обичал.... ?
Как да постъпя ?
намери си друг и постепенно др ще се изтрие от главата ти...![]()
Е,ако имаше такава рецепта,нямаше да има болка от любов.А щом си ОБИЧАЛ няма да е лесно да забравиш.С времето(няма да забравиш,но болката ще намалее)нещата ще се променят.Бъди силен.Продължавай напред и горе главата.От любовта боли,но нищо не може да се направи.Така е създаден светът.
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Десен бутон/ изтрий/ да
Благодаря ти многоо... Sweet__DreamПървоначално написано от Sweet__Dream
лично аз се напивам безобразно след раздяла или нещо подобно...и след това започвам да си търся нещо друго и да се забавлявам като гледам да не си спомням за тия нещо....ай успех...
Няма смисъл от това... колкото и да се напиваш, не забравяш, а просто страдаш повече...Първоначално написано от got2Bthe1
Както казваше колегата "Клин, клин избива", и май е прав...намери си друг
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Първоначално написано от Sweet__Dream
+++++ Едно потвърждение на думите на Sweet__Dream:
Онзи ден си говорих с една приятелка и тя ми каза:"Ако чувствата са били истински, то няма как да се заличат бързо и може би винаги ще остане тръпка, но с времето болката намалява и спомена малко по малко избледнява"![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
тръпката ли...мога да ти кажа аз как забравих момчето с което бях година...клин клий избива е работата...както ти казаха,но трябва да го искаш,трябва ти сам да се настроиш на вълна 'забравяме го'...повярвай ми от тебе зависи колко ще страдаш...преди не го знаех и за човек,с когото съм била месец,страдах година...а сега стана обратното и чувства ли? тръпка ли? освен,че ми се гади друго не ми става като го видя...така че,бъди силен и поискай сам да забравиш дадения грешник..единствено твоето желание и нов партниор могат да ти помогнат,но предимно желанието и волята...ако поискаш можеш и за един ден да се оправиш,а може и за векове...ти решаваш![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
като се влюбиш в някой друг. не че тогава щастието е гарантирано, но....
someone else...
Как ли дори и с друга не е сигурно че ще успееш даже ако не се чувстваш готов не го прави не си струва така ще нараниш човек който не го заслужава.Всичко е въпрос на вътрешна настройка и да си повтаряш че болката която изживяваш не си струва за човек който си вее гъза и за него дори не се знае дали си спомен.Прекъсваш всякакви контакти изтриваш снимки (ако не искаш ги скатай в някое затънтена папка която да не бараш)номера изтриваш смс-и също ако имаш и скайп блокирай просто изхвърли въпросния субект от живота си.Аз така направих след 2 години връзка и това ми беше 1-вото истинско влюбване и знайш кво наистина сякаш камъни паднаха от мен.Снощи я видях погледнах я кълна се виждах през нея тя разбра това по погледа ми и се разплака не съм искал да я натъжа но не ми пука честно казано![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
С времето ще го забравиш... не може изведнъж да стане...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първите ден-два добра идея е да давиш мъката в течност с градуси.После ходиш на дискотека,фитнес или нещо,което ще те измори и после няма да ти е о мислене за човека.Абе Има ли желание,има и начин.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
обичал? уфф трудно... ми аз правя така... първо и най-важно възможно най-малко контакти с него и изобщо да не го виждам! очи които не се гледат, бързо се забравят... е не знам дали ще е бързо при положение че има обич... но все е някакво начало... другото което е, винаги да си зает с нещо... да учиш, спортуваш.... спорта е хубаво нещо, мен мн ме оправи! в смисъл все да правиш нещо... не да стоиш и да гледаш умно в една точка си мислиш вече горката аз и едни сълзички... не не... без драми!
и на трето място да излизаш! не се затваряйте в себе си! дискотеки, кафета...любими места, посещавайте ги с приятели![]()
живота е такъв какъвто си го направиш... е, той е пред вас![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Е да но на мен тва ми помага да се забавлявам по лесно като ми е шибано...така правя аз де нз за другите на мен това ми помага...Първоначално написано от Kostadin_682
^ Ами като изтрезнееш?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз мисля че с времето ще го забравиш...
забавлявай се, излизай с приятели, занимавай се постоянно се неща, които са ти интересни по този начин няма да мислиш толкова за нея а и нали знаеш една любов се заменя с друга...![]()
+++Първоначално написано от Sweet__Dream
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Има една поговорка,която не е много правилна,но все пак .."Най-лесния начин да забравиш чувствата си към някой е да го намразиш"
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Подкрепям с два крака!Първоначално написано от Faces
![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
е тогава пак ми става шибано ама гледам винаги да има някой около мене за да не мисля за нея....Първоначално написано от LovelyGirl