.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

как и кога да го целуна?

вапросът е следният :гаджета сме той иска да се целунен с език на него ще му е за 1 пат..на мен за 4,5 кога да го издебна за да го целуна без никой да ни види и как да прееодолея вси4кия тоя адреналин? help me

Град
    Пловдив
    ем хващаш го и го издърпваш някъде на тихо и спокойно място и го целуваш кво толкоз

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Издебни го вечерта като се прибира,забутай го в някой тъмен ъгъл и му прасни джуката от страстна целувка
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

ми 4естно на 13 знам 4е сам още пикла...но след като ми харесва защо да не го правя? и мерси за съветите някой ако има още яки идеи да пише плс!!!

Град
    Пловдив
    хаха споко аз не те мисля за пикла..аз съм малко по голяма от тебе..но щом наистина се харесвате що да не са целувате...то е готино

Супер фен Аватара на Qnchety
    То и аз имам подобен проблем. Ми както писаха по нагоре: издършай го някъде кадето няма никой и го целуни!!!

ами да и да не ми пука...и не е толкова лошо да се целуваш на 13 кво на мен страшно много ми харесва...сега които си го може от малък дава отрано който не....

Голям фен
    ами като за начало трябва ти да поемеш инициативата, но не да го стреснеш. той ако е готов, по добре не го правете пред всички там с когото сте ами когато се изпраща например понечи да го целунеш ако се направи че не схваща намека не се цупи ами го разбери, страх го е да не се изложи. и ти си била така имаше едно момче дето 5 дни се моткахме докато са престраши хаха
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Абсолютно нищо няма лошо,но исках да кажа,че моето предложение е най-яко ,давай с него
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

когато никой не о4аква ,отиваш до него и ГОРЕЩО
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

Ми не е толкова сложно...Обаче кофтито е 4е след като му е за първи път е така и надали ще те впечатли..а и да ти кажа мен така от едно гадже чак гнус ме хвана(след като се целунахме-защото той твърдеше 4е е имал супер мн гаджета и би следвало да може поне да се целува а тои и тфа не можеше)
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Мега фен Аватара на koalka
    Не е сложно, вие пък какво сте се филмирали с тея целувки.Спокойно, просто го хващаш и го целуваш.

nz u tqx ili u vas

Guest
    я направо у нас

хорааа и аз имам същия проблем СРАМАА моля ви помогнете ми като ми кажете как мога да го преудолея плсссссссс мерси предварително

Мега фен Аватара на Hilary_
    защо не искаш никой да ви вижда...?! това не е нещо нередно... иначе когато може би се постъмни малко... ии сте седнали някъде... иии така спонтанно го направи...

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Когато се пребирате спри прегърни го и го целуни... просто
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Голям фен Аватара на Dollystar
    Седнете на някоя пейка. Почни да го целиваш бавно и нежно не по устата ами по бузите, врата .... после по устата и по някое време си пусни езичето. Само дано да се сети да си отвори устата, че иначе ще стане спечено
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

dam mersi za savet4etata obi4am viii

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не е сложно, вие пък какво сте се филмирали с тея целувки.Спокойно, просто го хващаш и го целуваш.

просто се остави на случайността и не се притесняваи ако стане гафффф все пак ще му е за първи път.УСПЕХ

Град
    Монтана
    И аз преди см бил така мн адреналин см имал и не достатъчно смелост... И за това щи кажа кво да напраиш, когато останете сами ти си поеми дълбоко въздух издишай за да изчезне адренална и после го целуни оттук натам всичко ще тръгне от самосебе си.
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Ем как искаш да го издебнеш вие не излизате ли двамата ... ... излезте някъде разходете се след това като дойде ред да те изпраща... го целуни както трябва

Аз ти предлагам да го направиш бавничко ... както по филмите.. ... Наистина е малко неудобно да се целувате пред приятели, особено като ви е за 1ви път, затова ти предлагам да излезете някъде сами.. Нали сте си гадженца ... Таа... излезте.. седнете на някоя пейчица... гушни се в него.. ии по някое време го целуни... .. давай смело !
    Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..

Град
    bLg ` citY
    амииИии ... може като отидете някаде на пример билярд и тои като вкара и ти за награда по бузката и така постепенно устата ... и като стигнеш устата и задръж тои ако е по - опитен ще ти пусне езиче и ще се отпуснете и после продулжавате ох лелел по - тъп коментар не съм писал ама както и да е ... аиде УспеХ !!!
    Sex is like Nokia -connecting people ... like Nike -just do it ... Like Pepsi -ask for more ... Like Samsung -everyone is invated ... and like me -TO GOOD TO BE TRUE [ ! ] xd`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си