.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Въпроси

Повече от фен Аватара на Alex3nd

Въпроси

...

Re: Въпроси

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Здравейте, преди няколко дни навърших 13 години, обаче проблемът, ми е че на пениса ми не излиза главичката като е надървен и си мисля, че не е нормално понеже половината от моят клас им излиза. Когато се опитах да я извадя при надървеност стигнах до някъде и почна да ме боли и не искаше да излезе сякаш не иска или кожичката ми не е достатъчно дълга и се притеснявам супер много от това понеже не съм девствен от доста време o.O дори сперматозуиди нямам и направо ще полудея....

2 рият ми въпрос кога ще започне промяната на гласът ми усещам, го че тръгва да ми се променя, но братовчед ми като беше на 13 беше доста променен нищо лично просто ми е доста зле гласът, а пиша текстове и искам да правя рап песни и за това все пак ще чакам отговори.
    Ти на колко си се нае*ал бе ?
    На 10 ли? пфф
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Тва за главичката е нормално до колкото знам... още си недорасъл и ти расте хуя спри да се ебеш поне до 16

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Ебати глупака на братовчед му бил променен гласа ми много ясно не всички хора им се променя гласа на една и съща възраст аз като бях на около 13 ми се промени гласа имам един от моя клас дето гласа му се промени чак на 14-15

Цитирай Първоначално написано от PrOxY
    Ебати глупака на братовчед му бил променен гласа ми много ясно не всички хора им се променя гласа на една и съща възраст аз като бях на около 13 ми се промени гласа имам един от моя клас дето гласа му се промени чак на 14-15
    Ако обичаш без обиди. За е*ането ще си продължавам 1вият проблем е отстранен.

Цитирай Първоначално написано от PrOxY
    Ако обичаш без обиди. За е*ането ще си продължавам 1вият проблем е отстранен.
    Да,да продължавай си с е*ането.

Вече е модерно на 12-13 да си нае*ал половината квартал.
    Нямам думи ...
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

И 2-рия проблем ти е решен какво искаш изчакай още няколко години или месеци и ще се промени имай търпение.

Град
    SlIvEn
    Е*е той , ръката си е*е

Цитирай Първоначално написано от DeaGLe
    Е*е той , ръката си е*е
    Ако ти си на чекии аз не съм а сега приятна вечер на всички понеже излизам.

Ми накрая като свършваш не правиш ли чекии

Град
    Момини Цици
    ти ко чака да снаеш на 13 точно и да почнеш да си биеш чикии

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Въпроси

Цитирай Първоначално написано от Iveto595
    преди няколко дни навърших 13 години ....... не съм девствен от доста време
    Ей за това нещо се казва "е*а си майката".. на 13 и не си девствен от доста време... или се ебаваш с нас или не знам..
    Какво да ти кажа-келешлъка край няма
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    ае хора хахаха той не е девствен щот е праил секс (сам) бе с две думи девствен е щот не го е праил с човек,но го е правил по принцип (чикии) пък иначе щом си питал цяли си клас дали им се подава главичката е супер !! :> питай и другия клас или по-долни класове :> направи анкета :> и щом досега не ти се е заголил значи НИКОГА няма да ти се заголи..а за гласа.. :/ извинявай,че от мен го разбираш,но ще си говориш така цял живот.. :/ меко като коте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си