- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъпи дами...
...ако на купон забележите, че момчето което ви харесва е "леко" подпийнало, бихте ли се възползвали от ситуацията и ако да - как?
♠ The Nuts! ♥
Ако е гаджето ми ще го отведа в някоя свободна стая,иначе не.
+1Първоначално написано от Shia
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Бих го заговорила завела у тях и ше се грижа зза него като се усвести ше се махне![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
ако е гаджето ти и без да е подпийнал можеш да си го позволишПървоначално написано от Shia
нали ?
♠ The Nuts! ♥
аз не бих се възползвала, защото ще знам, че когато изтрезнее, нещата ще приключат. Не смятам за добра идея да задоволяваш нагона си с човек, когото харесваш, а той теб не.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
бих се възползвала да го закарам до тях...ще се погрижа да не се изложи пред всички...пък ако е по-сериозен и иска нещо повече на момента и в зависимост от състоянието бих преценила...![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Bih se vzpolzval!Първоначално написано от Shu7teR
Стига да ме кефи - ко толкоз![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Темата започва със: "скъпи дами"Първоначално написано от Love_Boy
не че нещо![]()
![]()
♠ The Nuts! ♥
Ако не е пиян като свиня отивам много ясно![]()
ако е гаджето ми ще се възползвам и още как в блиската свободна стая, но ако е някой не познат не бих се възползвала:
~1~ защото съм обвързана с човек който обичам много, той мен също и не бих му го причинила
~2~ защото е тъпо да се възползваш от някай докато не е с всичкия си, а и не знаеш колко може да съжаляваш на следващия ден.![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
+1Първоначално написано от miss_kiss181
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
хмм ако съм без гадже,ще се вазползвам....макарче и трезвен да е,ако ми харесва...отвличам го в другата стая и квото стане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С подпийнала пyтka всичко е възможно... колкото са лесни жените стават още по лесни ... вече 4 късат с гаджетата си заради мен точно от подобни ситуации ....![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Да ... само леко така "подпийнал"Първоначално написано от hottie
![]()
Едва ли... щом трезвен не ме иска, какъв е смисъла да го "изпозлвам" докато е пиян, после нали пак ще изтрезнее...![]()
Има една малка подробност. С подпийнала жена е по-лесно от колкото с подпийнал мъж. Нали се сещате .?.![]()
Зависи от човека и какви са ни отношенията(тоест и да и не)
Първоначално написано от Pepincetyy
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.