- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко продължава любовта от пръв поглед???
Видях, че вече има теми за любовта от пръв поглед и ми стана интересно колко време е продължила тя за хората, който са я изпитали . Дали е по-силна и страстна от онази любов, която се заражда постепенно или няма разлика.....?![]()
Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...
Първоначално написано от adrrianna
![]()
както е дошла така и ще заминето тва не е любов а привличане
![]()
Индивидуално е. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Вече 2 години някъде и продължава, ако ми бяха отвърнали на чувствата щеше да е още по-яко![]()
![]()
madafaka
Мими,правилно го каза.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Във всяка връзка е строго индивидуално.Няма точни рецепти за всичко.Ако имаше,нямаше да чета всеки ден безумни теми.(Нищо лично)![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
За всеки е различно...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За първи път се влюбих в момче от пръв поглед преди 6 години (долу-горе) и все още като го видя и сърцето ми подскачаИмала съм връзка преди време с това момче,наскоро (до преди месец) също имахме една по-продължителна авантюра (около 2 месеца) и въпреки това още си ми е тръпка
(както и аз на него :P ) ... Друг е въпроса,че не искаме да си признаем един на друг к'во точно изпитваме
... ама и така ми беше добре
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Колко продължава любовта от пръв поглед???
ами понякога достатъчно дълго... друг път .. докато мигнеш и си е отишла![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Ае .. при мене сяка връзка е по 2 сед. ... нямам по -дълги
.. много от тях са с момчета ,които познавам от няколко часа или 5 дена
.... хах .. следователно няма разлика ...![]()
Chuck & BlairПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
При мен продължи 2 години, но според мен всичко си е строго индивидуално![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
разбира се, че е строго индивидуално....момчето с което съм сега, беше любов от пръв поглед... но от любов от пръв поглед и от тръгване от пръв поглед има разлика...Усещането, което изпитах, когато го видях наистина беше неуписуемо (това което чувстваш като си влюбен) но си казах, че е просто някакво силно привличане...постепенно обаче започнахме да излизаме, да се опознаваме и разбрах, че наистина всичко ми харесва в него..сега сме заедно от 4 месеца-не е толкова много, но пък нещата са сериозни и се очартава още доста да сме заедно (живот и здраве)
п.п. Сори за дългия и може би безсмислен пост.. май разказах някой неща, които не бяха толкова необходими по темата![]()
не винаги нищо не пречи привличането да се превърне в нещо повече... все пак всеки се влюбва в друг първо от външния вид защото някой ти е направил впечатление със чаровна усмивка или страхотни очи преди да го опознаеш забелязваш първо външния видПървоначално написано от haritov
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
При мен продължава вече почти пет години. Но както казаха и по-нагоре при всеки е индивидуално![]()
Продължава колкото продължава погледът.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Различно ... е .. за мен беше година .. за да се откъсна ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аз пък не вярвам в любовта от пръв поглед. Можеш да харесаш някого като го видиш, но чак пък да се влюбиш. Не мисля.Иначе ако все пак съществува такова животно, може да трае и 1 ден и 100 години. Зависи от хората.
5 минути нямаше и толкова![]()
"People die but legends live forever"
Много зовиси.Може да трае месец-два,а може и години.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
много зависи.. при мен вече продължава почти година...![]()