- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рисувате ли си вежди??
Неска у фитнеса имаше един мъж и веждите му бяха нарисувани някви като с маркер ама лъскаво, виждал съм и такива момичета. Що се прави тва и с маркер ли става?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ти от коя планета падаш този въпрос е излишен НЕ!!! НИКОГА!!!![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
С молив се рисуват,не с маркерИначе не.Противно е
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Мале преди време бях видяла една продавачка, на която имам чувството, че й бяха татуирани! Ужас. Същото мисля и за рисуването на вежди. Виж, ако просто са ти мн редки веждите не е зле с малко молив да станат по-изразителни, но да си ги избръснеш и после да ги нарисуваш или татуираш![]()
къв ше е тоя молив, то така лъскаше се едно с боичкиПървоначално написано от FucKtheSyStem
Рисуваните вежди,за мен,са ужасно неестествени по какъвто и да е начин да бъдат нарисувани.Само като видя някое момиче с вежди тънки като конец и ...тцтц жалко.
Аз не си ги рисувам, но едно момиче от моя клас го прави и стои ужасно неестествено и на всичкото отгоре от километри си личи, че са рисувани...![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Само като видя някоя бябкя с нарисувани вежди ми се преобръща стомаха,камо ли за момиче или жена.Разбирам да са ти редки веждите и да сложиш тук-там,за да стой по-добре,но да си ускубеш веждите и да почнеш да се мацаш![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
а аз видях мъж, представете си кво ми беше![]()
НЕ! не си ги рисувам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ужасно е! Много мразя рисувани вежди, винаги си личи...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Имам една приятелка, дето така си ги скубеше и си ги рисуваше с молив и един ден като се разхождаме заваля супер силен дъжд и на нея като и се разтече тоя молив по лицето и остана без вежди...![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ужас... не, не си ги рисувам. Звучи ми много гадно.
Рисувам аз... вибратори, банкомати![]()
Първоначално написано от stefity
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Лелеле ! НЕ ! Много мразя да гледам некфи с рисувани вежди ! Се 1 си нямат друга работа , та си ги рисуват ... а най-противното ми е да видя баба с такива вежди (puke)
Bring it on baby.. I taste good!
не,обаче през лятото си бях обезобразила веждите и бях направила една дупчица и ги бях направила много къси,и с един молив за очи просто лекичко покрих дупоката и ги удължих,но само като ми се оправиха не го и пипнах вече
Не, не ги рисувам ... имам една фр, която си ги рисува и седи много грозно![]()
![]()
![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
не не ги рисувам веждите са ми хубави![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
много грозно ми изглежда като видя някой с нарисувани вежди
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
прекалено е изкуствено![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
И на мен не ми харесват рисувани вежди, но нямам нищо против леко подчертаване при по редките вежди..иначе аз нямам нужда => не ги рисувам![]()
не.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !