.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Искам вашето мнение ...

Както се казва .. "трудна съм" и то доста Не е за смях де .. ама ..
    С приятеля ми водим активен сексуален живот от вече година и не съм имала други партниори освен него.Проблемът обаче е,че просто не мога да стигна до оргазъм ..През цялото това време той ме стимулира по всякакви начини и се получава,но се питам защо трябва да бъде така,ако разбирате тънката ми мисъл Последният път дори след 3 часа "напред назад" просто не успях .. сменили смеее цялата камасутра той прави какво ли не .. ааз се настройваам,смисъл почвам да си фантазираам ,но пак не и вечее се замислям,че имам сериозен проблем .. искам да ви попитам според вас трябва ли да се обърна към сексолог и ако на някои от вас им се е случвало кое е най доброто решение ?
    *.~..` FucK `Google <--->Ask ME<---`..~.*

Изчерпаан в сексуално отношение връзка...Трянва ти промяна,разнообразие!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    или може би си фригидна..

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от MrBig
    Изчерпаан в сексуално отношение връзка...Трянва ти промяна,разнообразие!
    Може би е това...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Хайде преди да се изказвате "компетентно" поне проверете значението на думичката, а?

По темата: като мастурбираш свършваш ли? Ако да, значи ти няма нищо. Просто партниора ти не успява да нацели точните места, темпо и начин. Изследвай тялото си сама. Разбери (без излишен срам и притеснения) какво, как и къде ти харесва. Лично на теб. Не се води по статии и кой-какво-казал. Когато намериш всичко това го сподели с партниора си. Отново - даже най-малкото притеснение ще развали всичко. И не на последно място - не си поставяй оргазма за цел. Просто се наслаждавай на усещанията и когато най-малко очакваш: Джакпот!
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

пий английска сол 10 минути преди това
    Говнааааааааааа

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Хайде преди да се изказвате "компетентно" поне проверете значението на думичката, а?

По темата: като мастурбираш свършваш ли? Ако да, значи ти няма нищо. Просто партниора ти не успява да нацели точните места, темпо и начин. Изследвай тялото си сама. Разбери (без излишен срам и притеснения) какво, как и къде ти харесва. Лично на теб. Не се води по статии и кой-какво-казал. Когато намериш всичко това го сподели с партниора си. Отново - даже най-малкото притеснение ще развали всичко. И не на последно място - не си поставяй оргазма за цел. Просто се наслаждавай на усещанията и когато най-малко очакваш: Джакпот!
    Това, че да речем свършва, когато е сама не означава, че няма проблем, но също така пък и не означава, че проблема не е и в другия. На мен лично ми се струва, че е възможно да имаш някакви задръжки на несъзнателно ниво (ако свършваш, когато мастурбираш сама, това донякъде би потвърдило нещата) и за това да не можеш да свършиш. Какви са ви отношенията с приятеля ти, разбирате ли се, използвате ли секса за сдобряване и така нататък. Трудно е да се каже какво е точно в интерес на истината.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

hottie
    Guest
    Фригидна друг път. Въобще защо не се образовате малко преди да давате подобни мнения и да плашите момичето??

По темата : Известно е , че при повече от 50% от жените достигането до оргазъм е трудно през първите 1-2 години. Много от тях се шашкат, но всъюност няма за какво.
    Пък и ти сега си си втълпила, че не можеш да свършиш и го мислиш дори повреме на акта. А колкото повече го мислиш, толкова по-трудно ще ти е да свършиш.
    Каза, че сте минали цялата кама сутра, но при много жени един от най-лесните начини за свършване е докато тя е отгоре - защото по този начин, едновременно с протикването се стимулира и самия клитор.
    Отпусни се, не го мисли и ще стане.
    Аз също бях като теб година и нещо, но вече свършвам при почти всеки, да не кажа всеки полов акт

По темата: като мастурбираш свършваш ли? Ако да, значи ти няма нищо. Просто партниора ти не успява да нацели точните места, темпо и начин. Изследвай тялото си сама. Разбери (без излишен срам и притеснения) какво, как и къде ти харесва. Лично на теб. Не се води по статии и кой-какво-казал. Когато намериш всичко това го сподели с партниора си. Отново - даже най-малкото притеснение ще развали всичко. И не на последно място - не си поставяй оргазма за цел. Просто се наслаждавай на усещанията и когато най-малко очакваш: Джакпот![/quote]
    +10000000000000

Цитирай Първоначално написано от Fritz
    какво е английска сол

Цитирай Първоначално написано от `House`F
    Цитирай Първоначално написано от Fritz
    какво е английска сол
    има го по аптеките,и е евтино,сексуален стимулант,разтваряш във вода и пиеш(а може и да не разтваряш)
    Говнааааааааааа

щом ходите от дълго време значи се познавате добре което малко или много убива страста , сменете подхода , мястото .

+1 отпусни се ине мисли за тва...

Цитирай Първоначално написано от svetoslava_sliven
    щом ходите от дълго време значи се познавате добре което малко или много убива страста , сменете подхода , мястото .

точно фактът, че се познават добре
    би трябвало да помага

отпусни се и не се притеснявай за нищо
    не се чуди дали ще свършиш или няма
    важното е да се съсредоточиш върху своите усещания
    върху това какво чувстваш и какво ти доставя удоволствие
    не се притеснявай да си поискаш нещо
    или да вземеш инициативата в свои ръце
    всичко е до отпускането и наслаждаването

успех

Самозадоволявала ли си се ? Опитвала ли си сама да намериш онази вълшебна точка която трябва да стимулираш за да достигнеш до оргазъм.Опитай ... опознай сама тялото си за да може и момчето да го направи...
    И аз не достигам до оргазъм при секс.. за сметка на това.. показах на приятеля ми как д аме стимулира с пръстчета .. и сега се справя доста добре... смятам че скоро ще успеем и чрез секс въпрос на познание и опити е, не на продължителност или умения...

Най-тъпата тема...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би приятеля ти не уцелва точните места. Опознай сама тялото си, намери точките, които те карат да стигнеш до оргазъм и му ги покажи
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Отпусни се и забрави всичко,отдай се на момента..това е :P

0oof ne mi se g0v0ri na tazi tema zasht0t0 i az imam sushtiq pr0blem... priqtelqt mi vinagi k0gat0 pravim sex gleda da si napravi na neg0 kefa i nik0ga ne stigam d0 0rgazum i vu0bshte...g0v0rili sme si na taq tema toi vika 4e pr0blema e v mene 6t0t0 sum nqmala 4istfitelnost a ne v neg0...nzn m0je bi trqbva da pr0bvam s nqkoi drug (ni6ty 4e v0dim ser vruzka :d ) bz se kajete kf0 da pravq ?

+100000000000
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Maina Town
    Ауе ако мастурбира и свършва значи и няма нищо... бла бла.. Има жени на по 30 год за сефте изпитват оргазъм и не щото нещо им има.. А половината на по 15-16-17 год не знаят дори кфо представлява женската еякулация и си мислят че свършват... Аз свърших миналата година за първи път и осъзнах че до преди тфа само съм си въобразявала че правя секс.. Чувството е уникално.. Прави си кефа не го мисли въобще.. като му дойде времето ще стане
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си