- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help...
Здр...
Обичам едно момче...Но нямам смелостта да му кажа...
Незнам как ще реагира...Виждали сме се няколко пъти но като си пишим в скайп е някак си по различен.В началото когато си писахме се държеше много мило с мен апък сега...![]()
![]()
![]()
Може ли да ми дадете някакви съвети...Дали да му кажа?![]()
![]()
Поговори с него открито..Трябва да знае за чувствата ти.Щом се държи по особено с теб значи има някаква причина ,но може и да не си намесена в нея затова говорете открито.
Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove
Поговори с него кажи му че го харесваш сми той може да се е отдръпнал от теб ако те харесва и няма смелостта да ти го каже и предпочита просто да те забрави![]()
![]()
Успех!!!![]()
Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!
Не преувеличавай! Не може да обичаш човек, който си виждала само няколко пъти и го познаваш само от скайп. о_O На колко си години?
E добре може би не го обичам но чувствам нещо повече от харесване или пък приятелство...
Мисля си че ще се отдъпне от мен защото той е много сладък пък азне съм кой знай какво...Казвали са ми че ходи само с момичета ``куклички``
![]()
Сигурно е временно, може и да отминеИ аз съм била така, ама е отминавало
Може да е от възрастта..;д
Първоначално написано от bonboncho
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
12-13 eПървоначално написано от AFT
![]()
+Първоначално написано от SpunkRansom
офтопик: как разбра че си влюбена в някой като сте се виждали няколко пъти???
както има любов от пръв поглед така има и скайп любов... не и се карайте сега... пък може той да е осетил че те харесва и да бяга от теб... един много добър приятел така се запознах с него кефеше ме как кара кънки накарах едно момче да му иска скайпа тормозих го секи ден два месеца накрая спрях да му пиша... за цял един месец... после му писах щото едно момиче ме караше да излизам с него и той ме караше да изляза ма мен ме беше срам и не исках и се пак излезнах с него като в началото се държеше с мен супер студено и виш сега сме си приятели за това не губи надежда... просто му остави време и излезте само двамата някъде... може и да стане пак ако те избягва остави го...![]()