.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от galkata
    Цитирай Първоначално написано от Dennitsa
    http://rezultati.cikep2009.eu/results/index.html
    Само ГЕРБ!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от galkata
    http://rezultati.cikep2009.eu/results/index.html
    Само ГЕРБ!
    ДА ТИ ЕБЕМ МАЙКАТА ПРОСТА БЕ !!!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Бате Бойко пак ще спечели..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Дръстър
    Борисов е политическа кypва.

О,неразумни и юроде,
    кой ти сокол очите избоде,
    кой ти червей у носа влезе,
    та не виждаш,ни сещаш
    стара ни София миризлива,
    миризлива,още ограбена.

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Рибари опънаха палатки край яз. “Стойковци” и обявиха: Не ни пука за изборите, а че уловът е слаб

Риловът ме изтощи, не знам дали ще имам сили за вота, каза П. Топалски /вторият отдясно наляво/
    С дребен улов въдичарите от Пиринско откриха в събота риболовния сезон, голяма част от тях признаха, че бойкотират вчерашните избори за евродепутати. Не ни пука за изборите, ще гласуваме само ако някой дойде тук и ни даде пари, зарекоха се рибарите от смесената еленовско-айдаровска група, опънали палатка край язовир “Стойковци” още от петък вечер.
    Над сто бяха палатките край язовира, но половината се изнесоха още в събота вечерта заради слабия...
    http://struma.bg/cgi-bin/index.cgi?page=home&article=0
    Да я закриват тая страна, нема такава уродщина хахахах
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Град
    Дръстър
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    http://rezultati.cikep2009.eu/results/rik_30.html
    ДПС пак спечелиха тъпите избори.
    ИСКАМЕ НОВИ ДЖАМИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
    http://rezultati.cikep2009.eu/results/rik_20.html

Бием ви пък!
    Ние сме най-верните поданици на Доган паша.

Супер фен Аватара на PIF
    http://rezultati.cikep2009.eu/results/rik_20.html
    нямам думи...

идилия
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Доган=кур

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Аз гласувах за НДСВ, Миглена Кунева мисля, че се справи добре миналия мандат в ЕС, дори мисля, че беше комисар на годината, аз не гласувах за партия, а за личност и тъй като тя е там, защо не. А колкото до Болен, за мен тоя човек не е казал досега нито едно свое предложение, което да е смислено, не иска в ЕС, а къде иска ? Този е обсебен от турците... А ДПС как няма да са напред, като половината мангали се изсипват за по 20 лв да гласуват, а българите повечето не гласуват...

Обаче "Атака" гони ДПС бая успешно, тя мама ми каза на закуска, ама реших, че се е объркала

Едит: В Пловдив Атака имат повече гласове от ДПС, които са чак на 6-то място... :Д

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Аз гласувах за НДСВ, Миглена Кунева мисля, че се справи добре миналия мандат в ЕС, дори мисля, че беше комисар на годината, аз не гласувах за партия, а за личност и тъй като тя е там, защо не. А колкото до Болен, за мен тоя човек не е казал досега нито едно свое предложение, което да е смислено, не иска в ЕС, а къде иска ? Този е обсебен от турците... А ДПС как няма да са напред, като половината мангали се изсипват за по 20 лв да гласуват, а българите повечето не гласуват...
    Толкова сте смешни ей такива. Че ти какво си слушал(а), че не си чула или по-точно, че нищо не си слушала. Волен не говори по улиците и не си разправя идеите. За целта можеш да си включиш телевизорчето някоя вечер на Скат и да спреш да говориш на изуст, нещо до болка познато-помията, изсипвана от всички медии върху човека, защото това е целта на ДПС, БСП, Герб и сума ти парламентарни свине-да оклепат истината и да заблудят простия български народ. С теб очевидно са успели да се справят. И Сидеров не е против турците, а против турцизацията, което е Балкан разлика. Ако си българка и имаш мозък сама можеш да прецениш, че това не е далеч лошо, а всички медийни оплювания са с цел.

За Евро парламента не съм,но на другите обезателно ще отида
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Толкова сте смешни ей такива. Че ти какво си слушал(а), че не си чула или по-точно, че нищо не си слушала. Волен не говори по улиците и не си разправя идеите. За целта можеш да си включиш телевизорчето някоя вечер на Скат и да спреш да говориш на изуст, нещо до болка познато-помията, изсипвана от всички медии върху човека, защото това е целта на ДПС, БСП, Герб и сума ти парламентарни свине-да оклепат истината и да заблудят простия български народ. С теб очевидно са успели да се справят. И Сидеров не е против турците, а против турцизацията, което е Балкан разлика. Ако си българка и имаш мозък сама можеш да прецениш, че това не е далеч лошо, а всички медийни оплювания са с цел.
    За разни измислени партии еднодневки като Лидер, РЗС, които са си креатура на ДПС бяха отразени хиляди новино, докато за АТАКА нищо.
    СКАТ е най-обективната телевизия в България. Останалите антибългарски медии като БТВ, БНТ, НТВ се издържат с пари крадени от народа.
    Е, поръчковите медии изсипаха тонове помия по АТАКА, при това положение съвсем нормално е българинът да е заблуден.
    -- Aristotle

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    СКАТ не е обективна телевизия,СКАТ обслужва интересите на АТАКА.

Колкото до изборите,аз казах че не съм гласувала.Не гласувах,защото не бях сигурна в себе си,че ще избера най-доброто.Не съм достатъчно запозната,за да давам гласа си.

И все пак си мислих за Синята Коалиция.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    У нас Си (=
    ^ Не била сигурна в себе си

Смешна работа, момиче на 20 да говори, че не била сигурна В СЕБЕ СИ, когато става въпрос за избори. Разбирам да не отидеш на еди-какъв-си изпит и да избереш друга специалност, защото не си сигурна в себе си, ама........

Интересите на Атака са интереси и на всеки здравомислещ българин. Че кой не иска да му плащат труда по европейски, щом в магазина го дерат с европейски цени? Атака ще увеличи заплатите двойно и тройно. Това да не би да не те интересува? И това е най-малкото...

неразумни български хорИЦА

Град
    У нас Си (=

Смешна работа, момиче на 20 да говори, че не била сигурна В СЕБЕ СИ, когато става въпрос за избори. Разбирам да не отидеш на еди-какъв-си изпит и да избереш друга специалност, защото не си сигурна в себе си, ама........

Интересите на Атака са интереси и на всеки здравомислещ българин. Че кой не иска да му плащат труда по европейски, щом в магазина го дерат с европейски цени? Атака ще увеличи заплатите двойно и тройно. Това да не би да не те интересува? И това е най-малкото...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Е това е...

Напомня ми на една циганка, която викаше пред една избирателна секция "пишете ми в паспорта (когато още имаше зелени паспорти, а не лични карти), че съм гласувала за СДС-то да не ми спрат тока.

П.П. Личеше си, че си тъпа, ама това вече е ПРЕКАЛЕНО!
    Grumpy old madman

Град
    У нас Си (=
    ^ Ти си гледай германския задник и не се тревожи аз какво говоря. Защото и ти ако беше в България, и трудът ти не се оценяваше, щеше да мислиш така. Защото баща ми е преподавател в университет, освен това се занимава с програмиране, има дори награда от президента (тоя мухльо, ама все пак...) и получава много по-малко от някакви си прости работници, които ДПС ги поощряват, защото са турци .

Браво браво. А мен баща ми има 60 декара мъгла в Алпите и я давам под наем и изкарвам повече от работниците на ДПС-то!

Я кажи сега, как АТАКА ще увеличи заплатите тройно?
    Grumpy old madman

Град
    Дръстър
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    дпс - 14.21%
    Докато само ~37% от българите гласуват и същевременно ~97% от помаците,така ще е.

Докато само ~37% от българите гласуват и същевременно ~97% от помаците,така ще е.
    помаците също са българи. Българомохамедани. Просто изповядват исляма. както има и българи, които изповядват други религии различни от източното православие под върховенството на Българския Синод (който и да е от двата)
    Grumpy old madman

Град
    София

Вотът е избор,а не задължение.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Дръстър
    Помак буквално означава помъчен,подразбира се "ислямизиран насила българин". Предпочитам да използвам тази дума,защото тя най-добре показва душевното състоянието на тези хора - лъгани,използвани,манипули рани и в крайна сметка живеещи в нищета. Те не са никакви турци,знам го,а помаци на Осм. империя,помаци на комунистическия режим,помаци на Доган. Колкото и да си мислят,че той ще направи нещо за тях,те винаги ще си останат с празни ръце,но пък ръце,активно гласуващи.

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR

Вотът е избор,а не задължение.
    То затова маса народ не гласува, защото българинът e с робско мислене и манталитет
    -- Aristotle

Град
    София
    Ами не,половината народ не гласува,защото е гласувал вече 30 години,чувал е какво ли не,разочарован е от всички,защото има деца и сметки за тока,идиоти в работата..и не може като вас да гледа СКАТ по 24 часа на ден за да се информира от "безпристрастен" източник.
    Dwight D. Eisenhower

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си