- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще гласувате ли?
ДА ТИ ЕБЕМ МАЙКАТА ПРОСТА БЕ !!!Първоначално написано от galkata
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Бате Бойко пак ще спечели..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Борисов е политическа кypва.
О,неразумни и юроде,
кой ти сокол очите избоде,
кой ти червей у носа влезе,
та не виждаш,ни сещаш
стара ни София миризлива,
миризлива,още ограбена.
![]()
Рибари опънаха палатки край яз. “Стойковци” и обявиха: Не ни пука за изборите, а че уловът е слаб
Риловът ме изтощи, не знам дали ще имам сили за вота, каза П. Топалски /вторият отдясно наляво/
С дребен улов въдичарите от Пиринско откриха в събота риболовния сезон, голяма част от тях признаха, че бойкотират вчерашните избори за евродепутати. Не ни пука за изборите, ще гласуваме само ако някой дойде тук и ни даде пари, зарекоха се рибарите от смесената еленовско-айдаровска група, опънали палатка край язовир “Стойковци” още от петък вечер.
Над сто бяха палатките край язовира, но половината се изнесоха още в събота вечерта заради слабия...
http://struma.bg/cgi-bin/index.cgi?page=home&article=0
Да я закриват тая страна, нема такава уродщина хахахах
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
http://rezultati.cikep2009.eu/results/rik_20.htmlПървоначално написано от tqnko
Бием ви пък!![]()
Ние сме най-верните поданици на Доган паша.![]()
нямам думи...Първоначално написано от Dennitsa
идилия![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Аз гласувах за НДСВ, Миглена Кунева мисля, че се справи добре миналия мандат в ЕС, дори мисля, че беше комисар на годината, аз не гласувах за партия, а за личност и тъй като тя е там, защо не. А колкото до Болен, за мен тоя човек не е казал досега нито едно свое предложение, което да е смислено, не иска в ЕС, а къде иска ? Този е обсебен от турците... А ДПС как няма да са напред, като половината мангали се изсипват за по 20 лв да гласуват, а българите повечето не гласуват...
Обаче "Атака" гони ДПС бая успешно, тя мама ми каза на закуска, ама реших, че се е объркала
Едит: В Пловдив Атака имат повече гласове от ДПС, които са чак на 6-то място... :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Толкова сте смешни ей такива. Че ти какво си слушал(а), че не си чула или по-точно, че нищо не си слушала. Волен не говори по улиците и не си разправя идеите. За целта можеш да си включиш телевизорчето някоя вечер на Скат и да спреш да говориш на изуст, нещо до болка познато-помията, изсипвана от всички медии върху човека, защото това е целта на ДПС, БСП, Герб и сума ти парламентарни свине-да оклепат истината и да заблудят простия български народ. С теб очевидно са успели да се справят. И Сидеров не е против турците, а против турцизацията, което е Балкан разлика. Ако си българка и имаш мозък сама можеш да прецениш, че това не е далеч лошо, а всички медийни оплювания са с цел.Първоначално написано от YakUZa777
За Евро парламента не съм,но на другите обезателно ще отида![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
За разни измислени партии еднодневки като Лидер, РЗС, които са си креатура на ДПС бяха отразени хиляди новино, докато за АТАКА нищо.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
СКАТ е най-обективната телевизия в България. Останалите антибългарски медии като БТВ, БНТ, НТВ се издържат с пари крадени от народа.
Е, поръчковите медии изсипаха тонове помия по АТАКА, при това положение съвсем нормално е българинът да е заблуден.
-- Aristotle
СКАТ не е обективна телевизия,СКАТ обслужва интересите на АТАКА.
Колкото до изборите,аз казах че не съм гласувала.Не гласувах,защото не бях сигурна в себе си,че ще избера най-доброто.Не съм достатъчно запозната,за да давам гласа си.
И все пак си мислих за Синята Коалиция.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
^ Не била сигурна в себе си![]()
![]()
![]()
Смешна работа, момиче на 20 да говори, че не била сигурна В СЕБЕ СИ, когато става въпрос за избори. Разбирам да не отидеш на еди-какъв-си изпит и да избереш друга специалност, защото не си сигурна в себе си, ама........
Интересите на Атака са интереси и на всеки здравомислещ българин. Че кой не иска да му плащат труда по европейски, щом в магазина го дерат с европейски цени? Атака ще увеличи заплатите двойно и тройно. Това да не би да не те интересува? И това е най-малкото...
неразумни български хорИЦА
^ Не била сигурна в себе си![]()
![]()
![]()
Смешна работа, момиче на 20 да говори, че не била сигурна В СЕБЕ СИ, когато става въпрос за избори. Разбирам да не отидеш на еди-какъв-си изпит и да избереш друга специалност, защото не си сигурна в себе си, ама........
Интересите на Атака са интереси и на всеки здравомислещ българин. Че кой не иска да му плащат труда по европейски, щом в магазина го дерат с европейски цени? Атака ще увеличи заплатите двойно и тройно. Това да не би да не те интересува? И това е най-малкото...
неразумни български хорИЦА
Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е това е...
Напомня ми на една циганка, която викаше пред една избирателна секция "пишете ми в паспорта (когато още имаше зелени паспорти, а не лични карти), че съм гласувала за СДС-то да не ми спрат тока.
П.П. Личеше си, че си тъпа, ама това вече е ПРЕКАЛЕНО!
Grumpy old madman
^ Ти си гледай германския задник и не се тревожи аз какво говоря. Защото и ти ако беше в България, и трудът ти не се оценяваше, щеше да мислиш така. Защото баща ми е преподавател в университет, освен това се занимава с програмиране, има дори награда от президента (тоя мухльо, ама все пак...) и получава много по-малко от някакви си прости работници, които ДПС ги поощряват, защото са турци .
Браво браво. А мен баща ми има 60 декара мъгла в Алпите и я давам под наем и изкарвам повече от работниците на ДПС-то!
Я кажи сега, как АТАКА ще увеличи заплатите тройно?
Grumpy old madman
Докато само ~37% от българите гласуват и същевременно ~97% от помаците,така ще е.Първоначално написано от DjBaloon
помаците също са българи. Българомохамедани. Просто изповядват исляма. както има и българи, които изповядват други религии различни от източното православие под върховенството на Българския Синод (който и да е от дватаПървоначално написано от Dennitsa
)
Grumpy old madman
Вотът е избор,а не задължение.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Dwight D. Eisenhower
Помак буквално означава помъчен,подразбира се "ислямизиран насила българин". Предпочитам да използвам тази дума,защото тя най-добре показва душевното състоянието на тези хора - лъгани,използвани,манипули рани и в крайна сметка живеещи в нищета. Те не са никакви турци,знам го,а помаци на Осм. империя,помаци на комунистическия режим,помаци на Доган. Колкото и да си мислят,че той ще направи нещо за тях,те винаги ще си останат с празни ръце,но пък ръце,активно гласуващи.
То затова маса народ не гласува, защото българинът e с робско мислене и манталитетПървоначално написано от RAWRRR
-- Aristotle
Ами не,половината народ не гласува,защото е гласувал вече 30 години,чувал е какво ли не,разочарован е от всички,защото има деца и сметки за тока,идиоти в работата..и не може като вас да гледа СКАТ по 24 часа на ден за да се информира от "безпристрастен" източник.
Dwight D. Eisenhower