Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
Аз гласувах за НДСВ, Миглена Кунева мисля, че се справи добре миналия мандат в ЕС, дори мисля, че беше комисар на годината, аз не гласувах за партия, а за личност и тъй като тя е там, защо не. А колкото до Болен, за мен тоя човек не е казал досега нито едно свое предложение, което да е смислено, не иска в ЕС, а къде иска ? Този е обсебен от турците... А ДПС как няма да са напред, като половината мангали се изсипват за по 20 лв да гласуват, а българите повечето не гласуват...
Толкова сте смешни ей такива. Че ти какво си слушал(а), че не си чула или по-точно, че нищо не си слушала. Волен не говори по улиците и не си разправя идеите. За целта можеш да си включиш телевизорчето някоя вечер на Скат и да спреш да говориш на изуст, нещо до болка познато-помията, изсипвана от всички медии върху човека, защото това е целта на ДПС, БСП, Герб и сума ти парламентарни свине-да оклепат истината и да заблудят простия български народ. С теб очевидно са успели да се справят. И Сидеров не е против турците, а против турцизацията, което е Балкан разлика. Ако си българка и имаш мозък сама можеш да прецениш, че това не е далеч лошо, а всички медийни оплювания са с цел.
За разни измислени партии еднодневки като Лидер, РЗС, които са си креатура на ДПС бяха отразени хиляди новино, докато за АТАКА нищо.
СКАТ е най-обективната телевизия в България. Останалите антибългарски медии като БТВ, БНТ, НТВ се издържат с пари крадени от народа.
Е, поръчковите медии изсипаха тонове помия по АТАКА, при това положение съвсем нормално е българинът да е заблуден.