Тази година завърших ЕГ "Пловдив" ( Английската гимназия ) .Образованието си беше на ниво,но и това си иска жертви..Не е никак лесно,но все пак си струва.Средата е съвсем друга,няма елементарни хора..Ехх има си го и "елита" на Пловдив,лигавите богаташки синчета и дъщерички Ноо..на мен лично не ми правеха впечатление.. Учителите са много готини (ехх не всички,ама повечето да )..Един пример : благодарение на учителката ни по БЕЛ ,г-жа Е.Каменова, имам Отл.5.51 на матурата без никакви други уроци и курсове..И то целия клас сме с оценки над 5.Мога да гарантирам,че за преписване и дума не може да стане..В стаите беше гробна тишина..Тааа отплеснах се леко от темичката,sorry

Доколкото до стоматологията..В моето у-ще може би 1/3 от завършилите тази година ще кандидатстват медицина..И всички тези хора си тръгнаха на уроци по биология и химия.Някои още в 11. клас , други в 12-ти.Така че,където и да отидеш без частни уроци си за никъде.А друго нещо е,че в 12-ти клас ние имахме ЗИПове.Всеки си избра по два ЗИПа ( задължително избираем предмет ).Имаше комбинации като анг.ез+бел , анг.ез+математика ... химия+биология ( за насо4ените към медицина ) , анг.ез+история и какво ли още не..И имаш общо 8 часа ЗИПове на седмица ( 4 часа единия предмет,4 часа другия ).Решавай сама.
За мен ЕГ"Пловдив" си остава номер едно по всяко отношение.. \/