Първо да започна и аз с това --> ЕГ "Пловдив" FOREVER Аз бях от буквичката "Ж"..Ти обаче за тишината нещо грешно си ме разбрал-аз имах в предвид матурите А за останалото време - ти си прав,при Нонито беше мн тихо ( в интерес на истината аз й бях любимка-ест и тя моя,всички освен мен нещо не я харесваха заради строгите й правила,та ти знаеш за какво става въпрос...)..Ааа плюс това по БЕЛ,История ( естествено при "култовата" СулевА ),Английски език ( при Джанис ),и при Чефо Кръстев си беше тихичкооо При нас поне,за др нз..

Друго какво мога да кажа-щом сме били в една смяна 99% по физиономия се познаваме..А за даскалите-въпреки някои прекалено странни екземпляра като например Пицата и Сулева,аз си ги харесвам,и май вече мога да си призная,че ще ми липсва обстановката..Фрау Ехо-ехо,Чан-лии :P,Гуфито..и т.н.

А за цивилизоваността на класа-да,такъв си беше,та дори ни хвалеха,че сме мн умни,имаме мн висок успех,20 от 27 души взимаха стипендии и т.н.Само двама-трима индивида от класа имаха редовни забележки и проблеми с дисциплината,всичко друго си беше ОК.

И последно-съжалявам за късния отговор,обаче се занимвах със сумати неща в последно време-изпити,резултати..Общо взето-кандидатсване..И така..Та ти кой випуск си?И коя буква?