.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    Някъде между редовете на сценария наречен "Живот"

Трудно е да забравиш..

Здравейте!Имам си аз един проблем ,който ме мъчи втора година.
    Преди години се наложи нашите да ме пратят на лагер.След голям инатлък се съгласих да отида.Щяха да си правят някакво романтично пътешествие в Париж и там др. градове затова нямаше накъде - бях принудена да отида.Аз съм си една такава особена,непокорна..И това се прояви още с влизането в автобуса.Скарах се с едно момче ,което ми беше на мястото ,но това е само началото..В следващите 5 дни то не бяха караници,даскали,боища.Ням ше накъде и на 6 ден омекна.Обаче се забелязваше нещо странно.Започна да се държи с мен все едно сме първи приятели.Открих нещо общо с нашите характери колкото и различни да изглеждаме.Може би ,че и двамата живеем в сянка на родителите си ни правеше още по близки.Започнаха отношенията ни да се затоплят още и повече и тръгнахме.В началото го чувствах като приятел и нищо повече ,но с времето започна нещо да гори в мен.Докато един ден не открих една снимка в телефона на негов приятел ,на която бяхме аз и той целуващи се.Разбира се,няма нищо лошо в това ,но снимката беше една такава папарашка.Отидох при него да му искам обяснение.Каза ,че му е омръзнало да се крие и ми призна ,че всичко е било просто бас между приятели ,че може да ме свали.Бях безкрайно наранена ,но въпреки това продължих напред.Минаха се дни,седмици и той отново ме потърси да се видим.Аз разбира се отказах.Спряхме да се виждаме и тотално загубихме връзка.
    Дойде време да отиваме в друго училище и ето бяхме в един клас.Поздравявахме се,говорихме си като приятели и всеки път ,когато сгафех той ми помагаше и признаваше себе си за виновен.Знаех ,че по този начин иска да се опита да ми се извини ,но се правех ,че не забелязвам.Старите ми чувства към него се връщаха и връщаха докато един ден осъзнах ,че съм напълно обладана от него.И двамата си намерихме гаджета и се събирахме в една компания.Всеки път когато целувах гаджето си и той неговото се поглеждахме тайничко.Знаехме,че никога не сме били влюбени в гаджетата си.
    Един ден започна да ме моли да скъсам с момчето до себе си и той с неговото момиче ,но аз отричах.Може би,защото не исках да бъда наранена..Той ми се кълне ,че ме обича ,но аз се страхувам.Искам да го забравя ужасно много..Моля ви,помогнете ми..
    Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
    Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove

дайте си втори шанс...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Момичето иска да го забрави не да му даде 2-ри шанс тя ако е искала е щяла да приеме офертата му.Ами трудно ще ти е да го забравиш в един клас сте в една компания всеки ден е пред очите ти а и това че те иска ще го кара да търси все повече близоста ти.Наистина не се сещам какъв съвет да ти дам че да се отърсиш от него.От друга страна обаче щом и ти имаш чувства към него наистина се замисли дали да не му дадеш шанс сгрешил е постъпил е тъпо факт неуспорим е това но може да се е променил не знам на твое място бих проверил как биха били нещата между нас
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Враца
    Еми ако вярно го обичаш - дай му шанс... Като гледам по написаното - май много искаш да си с него, ама се инатиш

Мисля , че бягаш от себе си .. Защо трябва да го забравяш , като така или иначе няма да можеш .. Единствения начин да забравиш даден човек е 'Далече от очите , далече от сърцето' , а при теб няма как да стане това .. Защо не му дадеш втори шанс , явно и двамата изпитвате силни чувства , не може страха да те води вечно .. Едно момиче беше написало на профила си в скайп 'Само , когато забравите страха си ще изживеете мечтите си !'

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на beb4yy
    Всеки заслужава втори щанс в шибания живот защо просто не му го дадеш нали го харесваш и той теб просто се отдайте един на друг и бъдете щастливи

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Еми ако вярно го обичаш - дай му шанс... Като гледам по написаното - май много искаш да си с него, ама се инатиш
    +1

След като и двамата имате чувства един към друг,защо не?
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    столицата
    Не върви срещу чувствата си,дай му втори шанс.Не си ли гледала колежански филми,където момче се хваща на подобен бас,но после се влюбва в момичето
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    +2
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

според мен по добре му дай шанс не бягай от любовта... тъпо е, има хора които са готови на всичко за да я намерят, а ти бягаш от нея... дай му шанс, но ако сбърка го забрави...

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Мисля , че бягаш от себе си .. Защо трябва да го забравяш , като така или иначе няма да можеш .. Единствения начин да забравиш даден човек е 'Далече от очите , далече от сърцето' , а при теб няма как да стане това .. Защо не му дадеш втори шанс , явно и двамата изпитвате силни чувства , не може страха да те води вечно .. Едно момиче беше написало на профила си в скайп 'Само , когато забравите страха си ще изживеете мечтите си !'
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Някъде между редовете на сценария наречен "Живот"
    Благодаря ви,много..Ще му дам втори шанс и дано нещата потръгнат.Надявам се утре да успея да му кажа.Колкото по бързо, толкова по-добре
    Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
    Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    дайте си втори шанс...
    Абсолютно съм съгласна....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Враца
    Ами няма да повтарям всички.. Но по държанието му очевидно е, че все пак изпитва нещо.. После да кажеш какво ставаа !!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от SpunkRansom
    Благодаря ви,много..Ще му дам втори шанс и дано нещата потръгнат.Надявам се утре да успея да му кажа.Колкото по бързо, толкова по-добре
    И ще чакаме да кажеш какво е станало след това
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Голям фен Аватара на Aicken
    бъдете заедно отново
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си