- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя!?!?!
Здравейте тийнчета,ще ви кажа накратко какво ме мъчи, но първоначално да започна с това че съм Би за да се разбере историята, та значи бях на купон преди няколко дни в една приятелка с която от лапета сме заедно и двете сме бисексуални тя на 18 аз на 16 та се напихме до сега не бяхме имали нищо общо обаче откакто разбрахме една за друга аз започнах да имам силни симпатий и какво напихме се целувахме се и после се случи другото по сериозното попрнцип тя си имаше приятелка, но бяха скъсали и да аз един вид се оказах утехата.Единственото което исках е да си останем приятелки и да не се променя към мен тя каза няма проблем добре и вчера гледам в скайп блокнала ме е![]()
![]()
и исках ебати поне причината да знам обаждам и се не дига дори поне да ми обясни после наистина ще я оставя, но от това най- боли да те зарежат без причина ВЪПРОСА МИ Е СЛЕДНИЯ: да се опитвам ли да я търся или просто да я оставя аз така и неможах да си отговоря на въпроса ако може помощ ПП:без обиди ако е възможно в този сайт сме за да си помагаме!!!