.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Град
    На слънцето :>

Яко заплетената история...

Значии.. от тази година съм в ново училище и, въпреки, че и преди това познавах много от хората, сега сме много по-близки. Така се получи с едно момче.. Нека го нарека Р. Та Р. ме хареса.. даже се влюби в мен.. в началото ми беше много досаден, но после вниманието му започна да ми харесва. Стана ми най-добър приятел. В последствие започнах да изпитвам чувства към него.. От малко, малко после несигурно та до преди няколко дни не усещах как съм се влюбила. Преди не исках да правя нещо за да не си разваля приятелството с него.. без него съм загубена.. НО откакто усетих, че е "станала белята" усетих и, че той не е същия. Стана по-студен. В скайп си беше написал. че НЯКОЙ го прави щастлив. Попитах го кой е.. преди ми казваше, че съм аз, но този път ми каза името на едно момиче. Изревнувах, но не показах това пред него. После ми се дръпна няколко пъти и аз го попитах защо напоследък се държи така. Той ми отговори, че "Неможел цял живот да ме ухажва" ... буквално седях така ... Говорих с една приятелка за това и тя ми каза, че са говорили с него и той и е казал, че знаел какво прави и, че накрая аз съм щяла да го търся. Така и стана. Реших и аз да се държа като него. Вчера ми писа в скайп и след много кратък разговор той ме попита защо не му пиша. Казах му, че "немога само на него да обръщам внимание". Той много ме ревнува и знае, че и аз го ревнувам. Той постояно пред мен се занимава с други, и аз ще го направя. При това - ще тръгна най-вероятно с един негов приятел. Щом той може да се държи така и аз мога.
    Тъпото е, че когато се опитвам да го нараня по този начин МЕНЕ ме боли, че него го боли.. обичам го немога да го отрека. Тежко ми е, че така стана и незнам каква мамка му е причината..
    *Вчера и днес няколко пъти се опита да ме подмине в училище, но аз го поздравих.. той не реагира.

Всъщност незнам защо писах.. Може би някакъв съвет какво да правя или защо той го прави?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Много глупаво мислиш. На инат не се прави, от това няма никаква полза. Хвани го и говори с него, кажи му, че имаш чувства, бъди искрена, недей да очакваш пак всичко да направи той, време е да вземеш нещата в твои ръце.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Самочуствието му идва в повече особено след това че неможел цял живот да те ухажва,поговорете за да разберете какво да правите

Град
    Това с "ината" го правя за друго. Познати и на двама ни ми казаха, че може да го прави за да ме накара да се почувствам, както той се е чувствал. Въпреки, че аз никога не съм се държала лошо с него. И просто реших, че щом ще се надцакваме, ще се надцакваме

А за самочувствиетоо.. той попринцип си има, но си има и защо

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Добре де, ясно, ама каква е ползата от това надцакване?

Голям фен Аватара на Aicken
    вие сте ебати тапите кирки
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    ^ох и аз това искам, да си поговорим, но ми писна последно време аз му тичам по гъза, а той се държи с мене като.. незнам все едно, че не сме приятели дори. Всъщност аз обичам онзи, който познавах до скоро.. Този, който виждам сега.. айде да не кажа мразя, но.. просто незнам адски много ме обърква с действията си..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Яко заплетената история...

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Значии.. от тази година съм в ново училище и, въпреки, че и преди това познавах много от хората, сега сме много по-близки. Така се получи с едно момче.. Нека го нарека Р. Та Р. ме хареса.. даже се влюби в мен.. в началото ми беше много досаден, но после вниманието му започна да ми харесва. Стана ми най-добър приятел. В последствие започнах да изпитвам чувства към него.. От малко, малко после несигурно та до преди няколко дни не усещах как съм се влюбила. Преди не исках да правя нещо за да не си разваля приятелството с него.. без него съм загубена.. НО откакто усетих, че е "станала белята" усетих и, че той не е същия. Стана по-студен. В скайп си беше написал. че НЯКОЙ го прави щастлив. Попитах го кой е.. преди ми казваше, че съм аз, но този път ми каза името на едно момиче. Изревнувах, но не показах това пред него. После ми се дръпна няколко пъти и аз го попитах защо напоследък се държи така. Той ми отговори, че "Неможел цял живот да ме ухажва" ... буквално седях така ... Говорих с една приятелка за това и тя ми каза, че са говорили с него и той и е казал, че знаел какво прави и, че накрая аз съм щяла да го търся. Така и стана. Реших и аз да се държа като него. Вчера ми писа в скайп и след много кратък разговор той ме попита защо не му пиша. Казах му, че "немога само на него да обръщам внимание". Той много ме ревнува и знае, че и аз го ревнувам. Той постояно пред мен се занимава с други, и аз ще го направя. При това - ще тръгна най-вероятно с един негов приятел. Щом той може да се държи така и аз мога.
    Тъпото е, че когато се опитвам да го нараня по този начин МЕНЕ ме боли, че него го боли.. обичам го немога да го отрека. Тежко ми е, че така стана и незнам каква мамка му е причината..
    *Вчера и днес няколко пъти се опита да ме подмине в училище, но аз го поздравих.. той не реагира.

Всъщност незнам защо писах.. Може би някакъв съвет какво да правя или защо той го прави?
    За това хората казват: Докато се наканиш то вземе, че не стане .....
    Досаден бил, пък после не бил досаден .. не искала да го губи като приятел пък после защо бил с друга... жените знаели какво искат ??!! ДА ДА!!

Град

Re: Яко заплетената история...

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    За това хората казват: Докато се наканиш то вземе, че не стане .....
    Досаден бил, пък после не бил досаден .. не искала да го губи като приятел пък после защо бил с друга... жените знаели какво искат ??!! ДА ДА!!
    Не съм казала това
    добре в началото ми беше досаден, после не, но не е ли НОРМАЛНО някой да си промени мнението?! И изобщо къде споменавам, че не искам да бъде с друга? Да, би ми било тежко, но ако той е щастлив ще бъде окей. И да, не искам да го губя като приятел.. искам да сме заедно и да сме си все същите. Да споделяме, да излизаме, да се смеем..

ПП. Все едно пък мъжете знаят

човека е чакал чакал и му е писнало....

Град
    И ме е лъгал през цялото време, че освен, че има чувства към мен съм му и приятелка?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Баси историята... Ако продължавате да се надцаквате,както казаха-ще страдате и двамата!

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    И ме е лъгал през цялото време, че освен, че има чувства към мен съм му и приятелка?
    лъгал те е че има чувста и в същото време те е приемал за приятелка?

Град
    а? Нещо не разбрах..

за какво те е лъгал

Град
    Че сме приятели. Което не мисля, че е така.. Смисъл още немога да повярвам колко внезапно се промени тоя човек.. сериозно

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Правиш му на пук! Това според мен не е решението. Мислиш ли си, че като тръгнеш с някакъв негов приятел ще постигнеш много - ще те изревнува и пак онова др момиче ще го прави щастлив! Покажи му, че си струва да е с теб. А не да правите детски работи....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Акълите са ви като на 12-13-14 годишни.Той ме нарани следователно и аз ще направя същото-с това нищо не постигаш.Сама написа-само ти страдаш.Замисли се,с безразличие няма ли да "отмъстиш" достатъчно?

оффф... харесва те са, ревнувате са... чувам тука че си го обичала... дай най-накрая са вземете а? пък ако искаш и ти направи първата крачка! той ти е казал това, че е щастлив с друга да те постресне малко... не мислиш ли ?
    не тръгвай с други- детска постъпка!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    ХАХАХАХАХАХАХАХА вземи се прасни с нещо тежко в главата че дано ти дойде акъла хахаах
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

Говори с него.. или го заеби за 1на 2седмици и то ше се види

Повече от фен
    има чуства към теб .. обаче въпроса е ,че твоето държание го наранява,наистина правиш детски работи ...не тръгвай с неговият приятел,изчакай да видиш какво ще се случи ,дали това момче те харесва..прави го на инат,но сам ще доиде при теб..за сега се дръж безразлично,не се закачай с никой така повече ще го нараниш
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

ееми птичето каца жеднъж така ше ако не си го изпуснала вече при следващия удобен момент действаи ти ..нее кзано че трябва той да направи тази 1ва крачка

Град
    Идеята е, че знам, че другото момиче няма чувства към него.

И да, знам, че е тъпо, но .. незнам малко ми куца мисленето като съм в някаква такава ситуация.. както и да звучи това.. може би и вие сте били така.. в точно ситуацията в която най-трябва най-не се получават хубави идеи.

Значи просто да го подминавам ли? Какво да направя..
    Аз мислех утре да му кажа да излезем, но дори незнам как да започна разговора..
    Айде смейте ми се, но какво да направя, че по цял ден за това мисля.. от както стана цялата тая работа почти не спя.. незнам вече нищо незнам..

Град
    SоfiЯ
    от 1 ви до 5 ти клас си харесвах едно момиче.Бях мил с нея помагах и така както и той с тебе а тя не ми обръщаше внимание и така докато след едно зелено училище не разбрах,че е влюбена в мой близък приятел по чин тогава се отказах защото ми се стори мноого време 5 години на вятъра.... останах ме си приятели,но вече нямах такива чуства,но след 1 2 месеца въпросното момиче почна да ме охажва и така нещтата се получиха (явно и е липсвало вниманието),но както и да е нещтата потръгнаха докато даскалото не ни раздели и аз си бях щаслив.
    ПП:Според мен след като той вече няма чуства към тебе може би не ги показвай и ти смисал остане те си приятели,но не го охажвай и ми се бутай за щяло и нещяло ако те пита нещо кажи му и така ,но не се натрапвай оставиго пак сам да те потърси и кога то това стане... ТИ СИ НА ХОД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си