- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- edno vapros4e
moje li kogato na edno momi4e i go vkarat v dupeto i da i se izto4at vutre tq da zabremenee
1во пиши на КИРИЛИЦА !
2ро преди да питаш нещо потърси малко информация ! Ма май искаш всичко на готово ;хх
и 3то не не може да забременеешма и като гледам какви умни въпроси задаваш не ти и трябва , защото едва ли си на повече от 13
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
питай майка си...може и да си станал/а от такова затова внимавай...
![]()
![]()
![]()
ami kato gledam mai ti ne moje da napravi6 razlika za6toto az ne sum momi4e a sum mom4e i tezi godini koito si pisala az sum dale4e ot tqh i kakto si iskam taka 6te pi6a razbra li ti nqma da mi kazva6 kak da pi6a
^отговориха ти, не се заяждай
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от barakata
Отговориха ти аиде тичай да ти го вкарат в дупето и да ти се източат вътре....няма да забременееш....
Пише се на кирилица и тва е правило dydolinkka93 има пълно правило да ти прави забележка....
1.Във форума се пише ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на кирилица!
2.Грешен раздел!
3.Има поне 20-30 такива теми!
4.Няма нужда да се заяждаш и да говориш на криво!
5.Щом отдавна си минал годините на dydolinkka93,как може да задаваш толкова глупави и елементарни въпроси?!![]()
![]()
![]()
6.НЕ!Момичето не може да забременее при анален секс!
7.Смятай темата си за заключена заради тази латиница!![]()
Ако беше над 12-13 години нямаше да задаваш толкова тъпи въпроси ! И също така се научи да пишеш..явно си пропуснал часовете по български език...И ПО БИОЛОГИЯ !!!
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
... взех да се отчайвам...![]()
![]()
![]()
![]()
Пищи на кирилица и гледай в кой раздел пускаш тема ...![]()
![]()
Трето ... щом това не знаеш не си представям за другото ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щом отдавна си минал годините на dydolinkka93, как може да задаваш толкова глупави въпроси????
По темата:Не, не може да забременее
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от DeViLgIlrL16
![]()
![]()
Утре питай от свирка дали може да забременее
![]()
Може.
Ти нали си бременен?
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
хахаа мс на всички ,които са ме подкрепили :P
а относно щом си ги минал прави си сметката колко си образован за анален секс : )
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Темата не е за тук, а и кирилицата е задължителна.