Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Цитирай Първоначално написано от roksana_1
попринцип когато сънуваш , че умираш... ако също в съня си усетила или видяла как умираш , значи всички лоши неща са злезли от теб и все такива хубави неща. Аз съм сънувала 3 пъти да умират хора. Майка ми ,втория баба ми и третия аз....
Дрън, дрън, хайде стига тълкувания от съновниците. Не е от пълнолунието, то може да предизвиква неспокоен сън или евентуално сънуване на кошмар, но не и на това какво точно се сънува. Самоубийството насън може да означава, че имаш такива импулси, които са в теб (не се плаши, много хора имат такива импулси, дори по-голямата част и те излизат наяве при огромна мъка или огромна любов), но трябва да се види контекста на съня, в случая ти умираш, защото си харесвала приятеля си (напълно е възможно несъзнателно да го харесваш или харесвала и насън да си даваш сметка за това). Но все пак това са някакви опити за тълкуване, може и да не е това, а може и да е.

не съм се изплашила точно от съня ми просто до сега на сън съм умирала, ма не съм се самообивала... колкото до харесването... може да се каже че имам чуства... и може би това ме е накарало да се самообия, точно това което се случи като се ядосах, само помна че беше някаква лъжа, ма не помня точно каква беше...

п.п. мерси за отговорите просто ми беше интерестно...