.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

страшен сън...

Здравейте, искам просто да споделя какъв ужасен кошмар сънувах снощи...
    Та както обикновенно аз си легнах късно, заспах и сънувах това :
    Беше някъде около следобед... Говорех с едно момче и се скарахме заради едно момиче... Нещо ми стана... Полудях... Тръгнах ядосана по улиците в квартала ми... Стигнах до една влакова линия... Идваше стар влак, но беше още твърде далече... Разплаках се... Тръгнах да му званя по телефона... Затвори ми... Ядосах се още повече... Обадих се пак... Дигна ми и тогава изрекох думите:
    - Ето ти доказателство колко много те обичам, метнах телефона и скочих пред влака...
    На обед се събудих облята в студена пот... И се чуствах адски гадно... Та може ли да съм сънувала това в следствие на пълнолунието снощи или е просто гаден кошмар който ще сънувам цяла седмица...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    На много хора им влияе зле пълнолунието. Майка ми например при пълнолуние обикновено не спи добре. Така, че не се притеснявай

Каквото и влияние да има пълнолунието върху теб, надали влияе на сюжета на съня, а той изглежда доста интересен. Можеш ли да дадеш още подробности относно кое е това момче и кое е момичето
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Еми момчето е един много добър мой приятел, а момичето е едно момиче което той си беше харесал, но не мисля, че може да е от друго освен от пълнолунието...

Град
    у вас
    Цитирай Първоначално написано от flowerlina
    На много хора им влияе зле пълнолунието. Майка ми например при пълнолуние обикновено не спи добре. Така, че не се притеснявай
    От тоя сън си заприбичала на майката на тоз

Град
    В думите на хората ;)
    аз лично никога не си спомням какво санувам ама и аз по пълнолуние не спя добре или не спя ваобще....Тва е просто сън не се филмирай...

Аз спах добре в смисъл не съм се будила през нощта ми, просто сънувах това и си се сабудих доста късно към 1 на обед... имала съм и други такива сънища, но никога не съм се самообивала на сън...

Повече от фен Аватара на roksana_1
    попринцип когато сънуваш , че умираш... ако също в съня си усетила или видяла как умираш , значи всички лоши неща са злезли от теб и все такива хубави неща. Аз съм сънувала 3 пъти да умират хора. Майка ми ,втория баба ми и третия аз....
    Bring it on baby.. I taste good!

Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    попринцип когато сънуваш , че умираш... ако също в съня си усетила или видяла как умираш , значи всички лоши неща са злезли от теб и все такива хубави неща. Аз съм сънувала 3 пъти да умират хора. Майка ми ,втория баба ми и третия аз....
    Дрън, дрън, хайде стига тълкувания от съновниците. Не е от пълнолунието, то може да предизвиква неспокоен сън или евентуално сънуване на кошмар, но не и на това какво точно се сънува. Самоубийството насън може да означава, че имаш такива импулси, които са в теб (не се плаши, много хора имат такива импулси, дори по-голямата част и те излизат наяве при огромна мъка или огромна любов), но трябва да се види контекста на съня, в случая ти умираш, защото си харесвала приятеля си (напълно е възможно несъзнателно да го харесваш или харесвала и насън да си даваш сметка за това). Но все пак това са някакви опити за тълкуване, може и да не е това, а може и да е.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    Дрън, дрън, хайде стига тълкувания от съновниците. Не е от пълнолунието, то може да предизвиква неспокоен сън или евентуално сънуване на кошмар, но не и на това какво точно се сънува. Самоубийството насън може да означава, че имаш такива импулси, които са в теб (не се плаши, много хора имат такива импулси, дори по-голямата част и те излизат наяве при огромна мъка или огромна любов), но трябва да се види контекста на съня, в случая ти умираш, защото си харесвала приятеля си (напълно е възможно несъзнателно да го харесваш или харесвала и насън да си даваш сметка за това). Но все пак това са някакви опити за тълкуване, може и да не е това, а може и да е.

не съм се изплашила точно от съня ми просто до сега на сън съм умирала, ма не съм се самообивала... колкото до харесването... може да се каже че имам чуства... и може би това ме е накарало да се самообия, точно това което се случи като се ядосах, само помна че беше някаква лъжа, ма не помня точно каква беше...

п.п. мерси за отговорите просто ми беше интерестно...

Аз, когато има пълнолуние не спя..
    А това твоето е било просто кошмар..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Някъде между редовете на сценария наречен "Живот"
    Когато има пълнолуние или новолуние не спя..Едно такова сдухано ми е.Отколкото до съня ти,да кошмар е било.Аз съм си сънувала погребението така ,че не може да е по-гадно от моето
    Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
    Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от SpunkRansom
    Когато има пълнолуние или новолуние не спя..Едно такова сдухано ми е.Отколкото до съня ти,да кошмар е било.Аз съм си сънувала погребението така ,че не може да е по-гадно от моето

Така ли? Ами аз съм сънувала как съм си в ковчега (умряла, предполагам) и сички реват около мен.. (ух, мн гадно беше)..
    По темата: просто сън! не се впрягай!
    И на мен пълнолунието не ми влияе.. все по един и същи начин спя цял месец.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Голяма част от сънищата са на подсъзнателно ниво - може би харесваш това момче и ревнуваш от момичето...или може би си гледала филм с подобен сюжет... или няма никаква връзка с реалността и си е просто сън
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Това ке ти се сбъдне.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Било е само сън според мен. Аз ако се панирах на всички ужасни сънища дето съм имала до сега да съм се изметкала от някъде наистина. ;d
    Stay up all night with the stars *

Голям фен Аватара на Aicken
    тфа е щото зяпаш мн анимета
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Това ке ти се сбъдне.
    хах да бе... не знам да приличам на самообийца... ама никого не е късно де..

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    тфа е щото зяпаш мн анимета
    в близките два месеца телевизия не съм гледала пак за друго...

п.п. мерси на другите че ми прочетохте съня и дадохте смислени коментари... не се бях изплашила ми до някъде ми хареса... просто от любопитство питах дали може да е от пълнолунието или е просто гаден сън в следствие на караница...

Голям фен Аватара на Aicken
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

xax Sims ... според мен няма нужда от съновници тъй като аз не им вярвам много много ... помисли какво би станало ако съня е в реалността тъй като подсъзнанието е много пряко свързано със съзнанието ... защо би му се ядосала толкова много и т.н. напр очевидно е че от самия сън или ти е МН добър фр или го харесваш тва са най-вероятните случаи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си