.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на Hilary_
    3oPuTy: Да била съм ... и все още съм ... и с по-дълга пак такава прическа съм била ... и сега като е по- къса .. За лака .. ами не не слагам кой знае колко ... и пак си става както аз искам!!! Въпрос на грижа е .. ако си подхранва косата .. ако се грижи за нея няма толкова да и навреди тупирането ... а и ако не е всеки ден това тупиране .. А и косата не се уврежда само от тупирането ... айде да не си говорим за пресите, машите дори прекаленото стоене на слънцето ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Hilary_ да ме прощаваш,но в профила ти има снимки и на нито една не си с такава прическа ... На снимките си с най-обикновена,класическа прическа на пластове.Твоята прическа не изисква всекидневно топиране (хах даже не изисква никакво топиране,но това е само ако имаш достатъчно хубава коса),а прическата,която авторката иска изисква ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всекидневно топиране.
    Няма лак,който да държи цял ден косата в едно положение ... Опс!Грешка!Ако косата ти е тънка и слаба без проблем с много малко лак 3-4 фиксация ще си запазиш прическата,но ако имаш здрава коса просто няма как да стане ... (най-малкото,защото здравата коса тежи повече и лака не успява да я задържи )
    Що се отнася до подходящите продукти за коса - едва ли има някое нормално момиче,което да не използва продукти за коса като маски,балсами,кристали и прочие ... Все едно като се къпеш да не използваш шампоан
    А относно пресите,машите и слънцето - от 4 години се изправям редовно и косата ми си е същата,къдря се поне по един път на две седмици - косата ми не се е променила от това,слънцето пречи ако се използва евтина козметика (т.е. шампоан,балсам или маска на някоя измислена марка,в която не фигурират необходимите съставки за здрава коса)

П.П.Мисля,че няма смисъл да спорим ... Ако не вярваш на думите ми може просто да попиташ някой компетентен стилист (хах всъшност може и някоя квартална фризьорка да ти отговори ... Все пак това са неща от Обща култура ... ако мога така да се изразя)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    тая прическа е.. гадна.

Re: Как да си направя тази прическа?

Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    хораа..ако ми кажете как се прави тази прическа като на мацката от снимката ще сте златни..

Бръкни в контакта ще постигнеш почти същият ефект , но пък може да си 100% сигурна , че втора като теб няма да има :P :P :P

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Абе чудя се аз на кого ми приличат всичките момичета с тая прическа и по едно време ми изникна в съзнанието... ето! Вижте!

http://dontgetmestarted-lindasharp.t...3427970c-800wi

Ако някои от вас не го познават, това е чудовището от Бъгс Бъни

Аз се топирам от доста време вече, не прекалявам, но си правя обем.Косата ми е много тежка и дълга, затова няма обем и ми се налага сама да си го правя.Целта ми не е да си докарвам някаква прическа тип "кифла", както обичате да им казвате
    И до днес не съм забелязала да имам каквито и да било проблеми с косата си, полагам много грижи за нея и си ми е все така здрава, харесва ми.Проблемът е само липсата на обем
    И това, че става като метла мисля, че е доста относително, защото при мен няма подобно нещо.

Someone somewhere is made for you !

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    един съвет-ако не можеш качествено да се топираш-НЕ ГО ПРАВИ ВЪОБЩЕ ! Отвратителни са момичета,които не могат да се топирам нормално и са като кокошки
    +1
    Леле аз повечето момичета,които съм виждала не могат да се топират,ама иначе се мислят за големи красавици,горките
    А и + това самото топиране накъсва много косата и не е хубаво да се прекалява с него,защото за мен ходиш ли постоянно топиран => накрая прическа 0 номер е спасението...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си