.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Помогнете ми !

[/b]

Значи харесвам много едно момче от моето училище.Той не знае,обаче не мога да отида до него и да му кажа че го харесвам.Намерих му скайпа и си писахме веднъж за много малко,защото беше късно.Понякога в училище се заглеждам в него ии когато ме погледне ме хваща срам,но след като се обърна забелязвам,че още ме гледа.Незнам какво да направя.Как да му покажа ии да разбера дали и той има нещо в предвид.Просто не искам да ме мисли за нахална или нещо подобно. Моля ви,помогнете ми.От доста време съм сама ии искам да се пр0мени.Как да го накарам да хлътне п0вече и най-важното не искам накрая аз да съм прецаканата!

Благодаря предварително!

еми като за начало може да го опознаеш повече, но скайпа не е най-правилното място .. и щом вече 1 път сте си писали бъди смела и като го видиш не го гледай само, а го заговори ..и не избързвай толкова много да му казваш какво чувстваш .. успех :P
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

мерси много dydolinkka93

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не моа ти пОмогна.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

опознай го повече... не може от едно писане по скайп и айде... заговори го... разбери дали има чуства или просто флиртува...

п.п. прави това което ти диктува сърцето... но и мисли...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    пи6и му в скайп да излезете някой път и така 6е се опознаете
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Аз не разбрах съвсем дали се познавате официално, но и в двата случая- пишете си 2-3 пъти в скайп и го накарай в училище да дойде да те види. Така ще завържете разговор на живо, постепенно ще запоннете все повече и повече да си говорите и тогава ще дойде момента за срещи и по-сериозни разговори и т.н. Щото е тъпо без дори да си говорите и изведнъж да искаш нещо сериозно от него... Давай степ бай степ! Успех!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Другият път, когато го видиш го заговори, все пак вече сте си писали по скайп Успех
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... като за начало се запознай с него и се сближи с него като приятелка...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от dydolinkka93
    еми като за начало може да го опознаеш повече, но скайпа не е най-правилното място .. и щом вече 1 път сте си писали бъди смела и като го видиш не го гледай само, а го заговори ..и не избързвай толкова много да му казваш какво чувстваш .. успех :P

Запознай се с въпросния момак, покани го да излезете два/три пъти и ще стискам палци нещата да потръгнат

Аууу мерсии ... оо0бичам вии .. квоо0 му мисля на то0оя ... да се п0дготвя ...

Град
    на ЛуНаТа
    флиртувай.. покажи му че имаш някакъв интерес към него.. закачай го.. и така
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Цитирай Първоначално написано от dydolinkka93

Добър съвет !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от brokeNsyde
    Аууу мерсии ... оо0бичам вии .. квоо0 му мисля на то0оя ... да се п0дготвя ...
    Ако искаш да го подготвиш и него прати му твоя гола снимка .... без лице разбира се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си