- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Домашната козметика
ИМА 10000000000000000000000 ТАКИВА ТЕМИ В САЙТА, ЗАТОВА ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ЕДНА ТАКАВА ГОЛЯМА ТЕМА,С ЦЕЛ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ ОЩЕ 1000000000000000000000000000000000000.
[b] Грижа за ръцете
) Разбийте 1 яйчен жълтък в малка купичка. Накиснете ноктите за 5 минути и след това ги изплакнете.
2) Хвощ и копър за подхранване на маникюра
2 с.л. накъсан хвощ
2 с.л семена от копър
1 чаша вряла вода
Полейте растенията с водата и ги оставете да се накиснат 1-2 часа. Прецедете и оставете сместа в бутилка. Употреба: затоплете малко от сместа в купичка и накиснете ноктите за 10 минути.
3) Маска за маникюри от олио от пшенични зародиши.
Накиснете ноктите на ръцете в загрято олио от пшенични зародиши за около 5 минути. Избършете олиото, после масажирайте ноктите. Укрепва слабите и начупени маникюри.
4) Маска за ръце
2 с.л. овесено брашно
1 ч.л. авокадово олио
1 ч.л. лимонов сок
1 ч.л. глицерин
Разбъркайте всичко до получаването на равномерна паста. Размажете я на ръцете преди лягане. Оставете я за
Преди имаше такава тема на my6mylka, в която всеки пишеше рецепти, които е изпробвал за коса, тяло и т.н.
Хубава тема.
Браво за труда.
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от Pepincetyy
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
оооо възраждане???![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
ооо.... много е интересна тази тема, ще пробвам някои работи![]()
Просто аз
Мм да попитам оня кафевия сапун - мисля че катранен му се викаше , За какво се използва и дали е подходящ да си мие един тиийн с него лицето ?!
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
И аз ще пробвам....Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
![]()