Първоначално написано от
haritov
така запознах се с едно момиче преди половин година по скайп то живее на 500км от мен имаше проблеми с гаджето и много други да не пиша фермани сега и може да се каже че аз и помогнах да се справи и станехме много добри фр може да се каже че по цял ден си пишехме и преди 2 месеца точно станахме гаджета имам вила на километър от нейния град и се виждахме често въпреки растоянието даже след време ще живея на вилата само чакам да взема специалност демек 8 месеца през което време ще се виждаме та видяхме се всичко беше бати якото бяхме щастливи така цял месец рабираши после се прибрах в моя град бяхме разтроени и двмата от раздялата но и адски влюбени но след 2 дни се случи нещо тя стана различна започна да пие да се друса не ме питайте какво правих някак успях да намеря най-добрите и фр бях адски притеснен и помощ от нейни фр успях да и налея мозък в главата но истината предстоеше а тя е жестока бившият и който я тормозеше и биеше я видял и се срещнали и тя ми изневери 2 дена след раздялата ни простих само защото тя ме обичаше и съжаляваше мина се седмица и един неин фр ми даде идея да ги срещне с бившия и тя да му тегли чертата в негово присъствие СИГЛАСИХ СЕ те се срещнаха по време на срещата и звънях всичко беше наред но 5 минути по късно тя ми пусна кука обадих и се и попитах стана ли нещо тя каза да тогава се обади бившият и по телефона и ми каза че вече са заедно попитах приятелката ми дали е така тя каза нз тук си казахме много лоши неща с приятелката ми за които съжелявам но се оказа че няма нищо вярно в това което е казал той и от тук започнахме да се караме но след 5 минути се сдобряваме
тя започна да се държи с мен студено да ме ревнува почти от всичко и постоянно мисли че имам друга и ми се сърди за глупости иначе имаме невероятни моменти заедно в същото време но се държи студено с мен и ми се звери за глупости например зако съм и писал докъто чистела
кажете ми как да постъпя с нея моля Ви