.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Не
    <N>

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Хм.. аз примерно не се заглеждам много-много дори и да нямам приятелка.. :Рр.. ама проблема си е от мен де.. и защо ли го нарекох проблем след като далеч не е. Преди време, дори се опитвах да си създам навик да не се заглеждам като цяло и донякъде успях. Но имам ли приятелка - гледам само в своята "паничка".. ; ) ..и все пак зависи от момичето, което имам..

Не
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ама очите на момчетата са за това... да гледат ...
    Моето правило е "Гледай, наслаждавай се... но не пипай!"
    ... до сега не съм срещтанла момче, което да не гледа ...

На едно мнение сме

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Хм.. аз примерно не се заглеждам много-много дори и да нямам приятелка.. :Рр.. ама проблема си е от мен де.. и защо ли го нарекох проблем след като далеч не е. Преди време, дори се опитвах да си създам навик да не се заглеждам като цяло и донякъде успях. Но имам ли приятелка - гледам само в своята "паничка".. ; ) ..и все пак зависи от момичето, което имам..
    Браво.
    Явно са останали и такива момчета.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Супер фен
    Град
    Венера
    Не.
    ... Точно както няма и такова момиче.

Re: Има ли момче?

Цитирай Първоначално написано от BenightedGirl
    Според вас има ли момче,което да има приятелка,която много обича и никога да не погледне друга(всмисъл да я загледа докато приятелката му не е снего или пък дори да е с него).Ясно е че всеки втори заглежда,но според вас има ли и такива,които никога не биха го направили?
    Е аз като момче да ти отговоря, че ако откриеш такова дето да не се загледа по красива жена докато минава покрай него и приятелката му - ще те черпя! Всички явно сме еднакви... поне в това отношение. Все пак е малко гадно ако си с приятелката да зегледш друго момиче, но в повечето случай дори за малко ще го направиш. По важното в сучая е да не пипаш чуждото!!!
    А пък и друго съм установил от личен опит, че ако си с много готино момиче и вървите по улицата и мъжете и жените се заглеждат по нея!!!

Град
    Монтана
    Като ходиш като цифка, забил глава в земята ще си най-доброто гадже щот не поглеждаш други моми... Имам чувството че някой хора по цял ден седат и мислат каква тема да пуснат...

Всеки се заглежда-разликата е, че не всеки пипа.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

ест че няма баси тъпия въпрос нормално е да гледаш ... ти не гледаш ли разни "фешанчета"

няма такъв филм просто

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Не,очите са създадени за гледане,кой може да ги спре?
    напълно съм съгласен ходиш по улицата и гледаш тя се1 няма да гледа момчета и кво толко има некво заглеждане
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от iko
    няма такъв филм просто
    <-- me

Господ ние дал о4и да гледаме...сигурно в стайте на 70% от вас има плакати на Брат Пит и като мастириобирате си мислите за него ........

Град
    Stara Zagora,Graz
    Цитирай Първоначално написано от martin0i0siso
    Господ ние дал о4и да гледаме...сигурно в стайте на 70% от вас има плакати на Брат Пит и като мастириобирате си мислите за него ........
    kato kakvo???

И кво общо има тва със секса ?

chak puk da ne gledam apuk i momchetata si imat nujdi trqbwa malko raznoobrazie no ne i wruzka w smisul ako zaburshesh neshto twa e ne i wruzka

Надали ..

Аз мисля, че съществува такъв индивид! Имам една приятелка, така да я нерека, която ми беше говорила за инзевяра. Та тя се изрази по следния начин: " Мъжът изневерява на една жена, когато загледа друга. За мен това лично е изневяра и мъжът не трябва да прави такава грешка, особено когато е с половинката си. Аз ако имам след време такъв мъж, дори се бих развела за подобно нещо" Еми извинявайте, но щом има такъв женски индивид, който да мисли по такъв начин, значи ще се намери и мъжкия вариянт.
    Аз с моета приятелка за заглеждането нямам проблеми! Първия път, когато се загледах и бях с нея беше на първата ни седмица И когато тя реагира остро и ми попита дали на оная мацка и е хубаво дупето, аз и отговорих: "Ами хубаво е, но не повече от твоето! В момента оглеждам останалите мацки и ги сравнявам с теб и се радвам, че съм направил най-правилния и най-подходящия избор." тааа измъкнах се, но сега като ходим от повече време цент не ми прави проблеми за такива глупости, тъй като съм момче, а едно момче или мъж без да се загледа по чужда

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Това пък да се заглеждате по девойки докато сте в компанията на приятелката си или просто тази на някое друго момиче - говори много зле за вас. Може би дори ако се замислите ще стигнете до извода, че е крайно невъзпитано и тъпо. То бива да поглеждате от време на време като сте сами или с приятел, ама.. всякакви граници минавате. И все пак си поддържам принципа, че всеки сам решава за себе си колко прост да бъде..

Еми различни хора, различни идеали! Всеки си има различни възгледи и разсъждава за дадено нещо по различен начин! С приятелките ми, с които съм бил до сега, не са имали нищо против, тъй като не са били някви обитачки! И + това има много повече грехове, от този да се загледаш по чужда, когато си с твоето момиче. Хахахха мЪжки курви ги наричат, а и в тия времена, в които живеем... не ми се приказва... хората от 12 годишни правят секс, а от 13 се учат как да ги въртят по двама по трима... така че shut up n` drive

Опази боже мъж да не погледне чужда жена и да не се доближава на повече от 1 метър
    По тая логика тряя се забранят автобусите
    Ае хора наистина - разбирам да я няма аверката и да загледате някоя друга, ама да те види - ае веднъж добре, ама ако всяка втора

всеки бройка ... дори и само с поглед
    Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...

Няма :d Сяко момче като види някоя надарени с хубаво дупе и си вика - " Оф тас само да ми падне ш я скъсам " така че не се надявай на такива освен ако не е някой див девственик дето леда сaмо твойте цици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си