- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ИМАМ СТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
Вземи си крема за стрии на Икаров,мажи се със свинска мас,с утайка от кафе и няма да се виждат толкова много.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ти си божество бате. не ти вярвам, боговете са съвършени.Първоначално написано от zero
голяма истерия, свиквай ще ги виждаш до края на живота си, заличени или не
Първоначално написано от DimovB
![]()
![]()
![]()
В темата за козметиката "Билка" едно девойче сподели, че от антицелулитния гел да и се махнали стриите![]()
И подкрепям мненията за свинската мас :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
боли те фара
виждат се само като си...ъъ стиснеш кожата,нали?
М не като си стиснеш кожата ти се вижда целулитаПървоначално написано от guinessgirl
Стриите си се виждат, което е кофти..)
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Всъщност виждат се само като си стисна кожата, да.Или като си свия дупето. Най-смешното в цялата история е, че едната половина на гъза ми е покрита с целулит, а другата – със стрии.
![]()
![]()
![]()
Сега забелязах, че имам и по циците. Дебим, поне да бяха пораснали повечко.![]()
няма да се гърмиш, ся за някви тъпи стрии, я не се стряскай толкова много, има момичета по 80 кила, за тях какво оставати поне имаш хубави крака
![]()
Първоначално написано от clever
![]()
![]()
![]()
Тей ти са струва брат![]()
Ако ти е гнусно това със свинската мас..емиии..кремчета си има за тая работа.Мажи се,но ще даваш пари.
Недей се стряска толкова,де..
е,аз нямам,но затова пък имам целулит малко.![]()
И аз имам малко по дупето.Сега се мажа с някво масло на Икаров и ще видиме дали ще помогне.Иначе що,аз бих опитала със свинска мас,важното е да помага.![]()
Мисля, че Lierac имаха серум някакъв за стрии.
А ако са много дълбоки, отиваш на дерматолог да ти ги маха с лазер.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз като говорих с дерматолог ми предложи някакви инжекции..само,че мен ме хвана страх и се отказах.![]()
^ И аз това ти викам, колко време вече стана, ама ти си упорита като хлебарка и продължаваш да ми се набиваш в очите.
Първоначално написано от hottie
то густо, то пусто
беше пуснала снимка, не се шегувам хубави са![]()
Никога няма да си ги заличиш, квото и да правиш само могат леко да се поскрият, но на пипане ще е същото. А честито:
![]()
На каква цена?Първоначално написано от Biskfitka
честито
Е не питах за подробностите,щото и без тва нямаше да се подложа на такова нещо ..Първоначално написано от Ag
![]()
![]()