- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- айде сега какво гледате 1 в момчето
очите и усмивката
+ 1Първоначално написано от taffy
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
което обаче не е много хубавоПървоначално написано от Alabalaportokala
реално погледнато ако се гледа по парите ще тръгнете с някой дърт чекиджия( 25-30 та таже и по-възрастен) който е прекалено зле че да се хареса на някоя ЖЕНа, вместо това той се прави на големият сваляч с 16-17 годишни момичета
а момчетата като мен ноколо 18-19 понеже нямат 200 кинта за дискотеката довечера седят и псуват онея с парите![]()
Ееее ти напрао ме разби да не пропускаме и леко педалската прическа и педалския начин на обличанеПървоначално написано от buntar90
![]()
![]()
![]()
Ами на пръв поглед като го видиш,не можеш да кажеш,че забелязваш характера.
Естествено,от първия поглед-цялостната визия.
Аз от външния вид гледам усмииивката. (:
И чара,разбира се.Но то си проличава веднага.
След това по характер и държание..чувство за хумор и т.н.
.. и начинът, по който говори ..Първоначално написано от InnchetO
![]()
външния вид като цяло и след това характерът![]()
ОБУВКИТЕ ! ;D
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
............................................______ __........................Първоначално написано от bloo
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................” :,........
.....................,?........................... ...........................\,.....
.................../.................................................. .........,}....
................./.................................................. ....,:`^`..}....
.............../.................................................. .,:”........./.....
..............?.....__............................ .............:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`. ......._/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`... ..}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|........... ...`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\... .....................
...................`=~-,,.\,...............................\............. ..........
................................`:,,.............. .............`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\........ ..._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\..............
[quote="Burn94"]Кои прически имаш за педалски - дай примерПървоначално написано от buntar90
![]()
Аз съм 0409
Първоначално написано от YouCantStopMe
Първоначално усмивката мн издига момчето в очите миНо всичко останало се развива с времето ,когато се разкрие характера му
![]()
хих
Стил на обличане, телосложение, коса, усмивка...От пръв поглед това забелязвам, а след това всичко останало...
Хах пари, то тва си е плюс, ама не всичко са паритеПървоначално написано от buffalo88
![]()
Не е вярно...Без любов и уважение не става, без пари се търпиПървоначално написано от buffalo88
![]()
Косата и лицето пък после характера разбирасе![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Е, с един поглед нима можеш да разбереш с какъв характер е даден човек, ясно е, че първо външността ще ти хване окото...Първоначално написано от Dollystar
Аз съм категорично против, не всички са материалисти, но повечето саПървоначално написано от buffalo88
![]()
1. кецове![]()
2. дупе
3. очи
Hip Hop, Rap
,
Излъчването .. усмивката и очите . И държанието разбира се.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!