.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Олио за слънце

Интересувам се когато отида на плаж и имам олио за максимален тен и плажно мляко с двете ли да се мажа на ведъж или как? Мерси...

Само с олиото.И то си има защитен фактор.

Днес то4но това се чудех защтото олиото е с фактор 2 а трябва да бъдем с поне 6 на слънце

Да и ще стане манджа с грозде ! Купуваш си само едното или олио или слънцезащитен крем ! И само с едното си се клепеш .. Лично аз съм много доволна от олиото и като за първи път в цялия ми живот миналата година не изгорях именно от олиото !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    Град
    плд
    да само с 1-то [не се ли изгаря много с това олио бе аз май съм чувала, че може да се сложи ванилия в него ама не съм много сигурна
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Супер фен Аватара на PIF
    ако си много бяла първите пъти е хубаво да си с плажно мляко, те имат по-висок фактор...
    след няколко пъти ходене на плаж вече можеш да го смениш с олио.
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Мега фен Аватара на teenems
    това олио за тен ли е ? еми слагай малко ,щото ще се опържеш като рак иначе ! аз преди си бях сложила доста и после глей кво стаа
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от PIF
    ако си много бяла първите пъти е хубаво да си с плажно мляко, те имат по-висок фактор...
    след няколко пъти ходене на плаж вече можеш да го смениш с олио.

Супер фен Аватара на pinki
    Според мен само олиото А и кой каза, че олиото има само фактор 2 ?! Аз си купих мин лято олио с фактор 4 и бях станала шоколадче :P А и погледнато от икономическа страна, олиото излиза по-евтино и ще се изхаби по-бавно от плажното мляко НО ако кожата ти е мн бяла ще е по-добре първите 2-3 пъти да се намажеш с по-висок фактор плажно мляко
    P.S. има някакви на AVON плажно олио и мляко за максимален тен мисля да си ги поръчам, но все пак да попитам някой ползвал ли ги е? И доволен ли е? Тези в златисто на 138 страница : http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си