- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неприятно ли ще ви е ?
абе момчета би ли ви било неприятно да се забиете или да ходите с момиче което има проблеми с гръбначния стълб в смисъл да има скулиоза ( изкрияване на гръбнака горе в дясно и долу в ляво например ) например като прокарвате пръсти по гърба и не че ше се усети мн ама се пак ако усетите били ви било неприятно![]()
Естествено, че не.. Всички си имаме недостатъциа и ако наистина искаш да си с някого няма да му броиш прешлените на гръбнака, don't u think so?
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Мхм :PПървоначално написано от Desir3
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Не смятам, че това трябва да е проблем. Има ли перфектни хора? Всеки има някакъв недостатък и проблем. Това, че имаш този проблем прави ли те неспособна да обичаш? Глупаво е, така расъждават хора с ограничено мислене. За нормалните хора, за истинските хора, хората със сърца това не би било проблем.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ако всичко останало е ОК - НЕ!Първоначално написано от black_rose12
Kobrichka го каза, ти не трябва да я обичаш за това примерно,че е красива,или да не я обичаш ,че е грозна...ми представи си,че ти имаш тоя или друг проблем и заради тв'a те скъса гаджето ти,как би се почувствал? Ти явно не я обичаш истински ,иначе нямаше да ти пука как изглежда.....
+1Първоначално написано от kobrichka
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Ако има скулиоза,ще носи специален корсет.Моя приятелка има тази болест и честно да си кажа,отблъскват я.Все пак с тази пластмаса на гърба при прегръщани.....Иначе наистина смятам,че това е маловажна причина..
![]()
ем аз познавам едно момиче ,където има същия проблем и я е много срам от приятелите и ,ноне трябва да е така,защото това не е нищо срамно.. и по темата естествено,че няма да оценявам човека по това какъв му е гръбнака ,а по това какъв е всъщност ^^
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Много ясно, че не!!!!Даже аз съм имал рахит като малък и сега гръдният ми кош отляво е леко изкривен, но на приятелката ми не й прави много впечтление, защото все пак съм имал секси тяло с мускули, строен, поне за нея съм перфектен![]()
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Евала!!!Първоначално написано от Lysit0
![]()
![]()
![]()
подкрепям горните мнения на гърлчетата![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Не.
ee momi4eto vse edno e nakapano,mi da ne ti puka i tolkova
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
Въпрос на психика - има хора на които дори ще им е приятно да са с такъв човек. Мисля че не е нужно да обяснявам що е то "фетиш".
Ами не,не ми пречи ни най-малко.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първоначално написано от demons_of_my_soul
Ако я обичаш няма да ти да ти пука за такива неща и все пак всеки си има недостатъци.
Много се заглеждам по гърбовете на момчетата, но ако отношението ми към него е по-сериозно...такова нещо няма проблем.