Имам един въпрос за възбуждането при мъжете, но преди това искам да ви споделя контекста на въпроса за да разберете защо ме интересува. Аз съм на 22 години в момента и съм правил секс само с едно момиче, което е сегашната ми приятелка. Когато за първи път правих секс, преди около 3 месеца, ме болеше понеже кожата ми е била прекалено тясна (фимоза, но не силно изразена, главата ми се забелва, просто по- трудно от нормалното) но ми препоръчаха да си направя обрязване, и си направих. Вече от 2 седмици съм обрязан и си харесвам много повече външния вид на пишката, някак си по- мъжествено ми изглежда и мисля че достига и малко по- големи размери така, защото кожата не ме ограничава. Но това че съм обрязан само по себе си разбрах че няма влияние върху възбуждането ми. Въпроса е че имам следния проблем: мога да мастурбирам и нямам никакви проблеми с ерекцията. Но когато съм с приятелката ми, тя ми казва че на жената и трябва поне половин час да се възбуди, така да се каже "foreplay" за да я дразниш по съблазнителен начин и накрая толкова да и се доправи секс че да не издържи и сама да те изнасили. И в началото, да речем през първите 5 минути, когато започна да я възбуждам аз съм супер възбуден обаче после ерекцията ми се изгубва. и Когато дойде момента в който тя е възбудена и трябва вече да правим секс, моята ерекция се е изгубила щтото съм чакал прекалено дълго. А иначе тя не прави нищо допълнително да ме възбуди, само си лежи. Моят въпрос е случвало ли ви се е да ви падне и колко време можете да сте надървени в очакване, и прави ли жената нещо за да ви възбуди ако ви падне преди секс, и това сериозен проблем ли е, който да заслужава лекарска консултация според вас?