Първоначално написано от
ko6era
Имам един въпрос за възбуждането при мъжете, но преди това искам да ви споделя контекста на въпроса за да разберете защо ме интересува. Аз съм на 22 години в момента и съм правил секс само с едно момиче, което е сегашната ми приятелка. Когато за първи път правих секс, преди около 3 месеца, ме болеше понеже кожата ми е била прекалено тясна (фимоза, но не силно изразена, главата ми се забелва, просто по- трудно от нормалното) но ми препоръчаха да си направя обрязване, и си направих. Вече от 2 седмици съм обрязан и си харесвам много повече външния вид на пишката, някак си по- мъжествено ми изглежда и мисля че достига и малко по- големи размери така, защото кожата не ме ограничава. Но това че съм обрязан само по себе си разбрах че няма влияние върху възбуждането ми. Въпроса е че имам следния проблем: мога да мастурбирам и нямам никакви проблеми с ерекцията. Но когато съм с приятелката ми, тя ми казва че на жената и трябва поне половин час да се възбуди, така да се каже "foreplay" за да я дразниш по съблазнителен начин и накрая толкова да и се доправи секс че да не издържи и сама да те изнасили. И в началото, да речем през първите 5 минути, когато започна да я възбуждам аз съм супер възбуден обаче после ерекцията ми се изгубва. и Когато дойде момента в който тя е възбудена и трябва вече да правим секс, моята ерекция се е изгубила щтото съм чакал прекалено дълго. А иначе тя не прави нищо допълнително да ме възбуди, само си лежи. Моят въпрос е случвало ли ви се е да ви падне и колко време можете да сте надървени в очакване, и прави ли жената нещо за да ви възбуди ако ви падне преди секс, и това сериозен проблем ли е, който да заслужава лекарска консултация според вас?