Аз няма да те упреквам Вярно, постъпил си глупаво, но всеки прави грешки..а и чувствата не могат да се контролират, особено ревността (казвам го, защото съм адски ревнива). Самата аз не знам как точно, но някакси се справям с това - моето момче няма мн приятелки момичета и само някоя като се доближеше до него ми идеше да й издера очите /особено ако е някаква нова позната / е, наложи се да приема факта, че няма нищо лошо да си общува и с др момичета освен мен, какво като се поздравяват и излизат понякога..важното е, че той прегръща и целува МЕН и на МЕН казва, че ме обичаТа мисълта ми е, че докато не се справиш с тази неконтролируема ревност няма как да си я върнеш, защото проблема постоянно ще се появява. За момента, щом тя е разочарована и обидена, опитай се да бъдеш с нея като приятел, докажи й, че се опитваш да се промениш, не с думи, а с действия. После, ако тя още има някакви чувства към теб, то ще си проличи и пак ще се съберете, щом е готова за това Успех и-и-и мисли до 10 преди да направиш нещо глупаво