Здравейте.Трябва ми съвет...На 16 съм.Ходя с 1 момиче от 2 месеца(тя е на 15),което обичам адски много.Познавам я от половин година
и преди ходихме за 1 месец,през който не се бяхме карали нито веднъж,но се разделихме.През това време не съм спрял да я обичам,както и тя мен въпреки,че всеки от двамата беше с друг/друга...Сега ходим отново и мислех че всичко ще е наред и този път,но съм грешил.Почти всеки ден започна да минава в караници и то за глупости.Например:че не ми пише по skype,че не ми обръща достатъчно внимание и т.н.Тя също се ядосва,казах и да спре,защото така ми става гадно,а и аз също започвам да се ядосвам,но все пак нищо не се промени...Направихме доста компромиси и от двете страни.Дори скъсахме няколко пъти,но се сдобрявахме веднага и все пак тя не осъзнаваше колко болка ми причинява всеки път когато ме къса.Тя също казва,че ме обича,но когато тръгна да и обяснявам,че не съм напълно сигурен в това,тя отново се ядосва,че не съм и бил имал доверие,и в крайна сметка отново се стига до караница.Обичам я прекалено много за да се разделим,но не знам какво да направя за да спрат всички тези караници и глупости.Променил съм се много от 1-вия път когато бяхме заедно,и имам чувството че заради държанието си сега я губя отново...Тя е единственото момиче,което съм обичал истински въпреки всичко и просто не мога без нея.Дайте help.