Бях с приятеля ми година и три месеца , обичах го наистина много и той ме обичаше , сега вече не мога да кажа , дали обичта му е изчезнала или просто е послушал приятелите си , но е факт , че се разделихме . Последните два месеца бяха постоянни караници , всеки божи ден . Ако някой ден се оправим , следващата една седмица само се караме . Като при вас един вид . Той ми нямаше доверие , карахме се за глупости и се стигна до момент , в който не можех да търпя повече . Не се чувствах щастлива с него , както преди една година , не ме караше да се усмихвам . Не беше лесно да прекратя тази за мен много сериозна връзка , но го направих , нямаше смисъл да продължаваме .
Замисли се добре , просто не е приятно след година да преживееш това , което преживях аз . Опитайте да спрете да се карате , но говорете , не оставяйте нещата просто така , защото ако не сега , то след известно време пак се появяват . Обаче , ако видиш , че нищо не става , че няма никаква промяна , не продължавайте да градите връзка без основи . И между другото от все сърце ти пожелавам да не преживееш това , което аз преживях , дано при вас е различно