.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Me4tata mi... ;)

Me4tata mi... ;)

Zdraveite Sigurno ima mnogo takiva temi, no iskam da spodelq! Ot malka iskam da stana pevica i akrtisa. Neiskam da se hvalq,no imam i dvata talanta Za sujelenie tuk v BG nqma tolkova golqma realizaciq osven,ako ne stana ot tezi 4algadjii ili nqkoq aktrisa kato ot zabranena lubov Mislq sled kato zavur6a 12 klas da otiva da u4a v Amerika i da napravq vsi4ko vuzmojno za da osu6testvq moqta me4ta! Kakto se pee v pesenta na zak i vanessa: nqma zvezda na nebeto,koqto da ne mojem da dostignem! Vie kak mislite?

Запиши се в Music Idol,щом можеш да пееш.

Аз също искам да стана актриса още от мъничка.
    Искам от следващата учебна година да се запиша на курсове по актьорско майсторство, понеже програмата ми няма да е толкова натоварена. Знам, че в България нямам шанс да стана актрисата, която искам, но все пак тея курсове ми дават някаква основа.
    И след 2 годинки смятам да отида да уча в Лондон.
    А след още две се надявам да ме гледате в някой филм на Кинг, Спилбърг или някой от техния калибър

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Me4tata mi... ;)

Цитирай Първоначално написано от sofifi95
    Zdraveite Sigurno ima mnogo takiva temi, no iskam da spodelq! Ot malka iskam da stana pevica i akrtisa. Neiskam da se hvalq,no imam i dvata talanta Za sujelenie tuk v BG nqma tolkova golqma realizaciq osven,ako ne stana ot tezi 4algadjii ili nqkoq aktrisa kato ot zabranena lubov Mislq sled kato zavur6a 12 klas da otiva da u4a v Amerika i da napravq vsi4ko vuzmojno za da osu6testvq moqta me4ta! Kakto se pee v pesenta na zak i vanessa: nqma zvezda na nebeto,koqto da ne mojem da dostignem! Vie kak mislite?
    Колко са като тебе.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ние,лично аз де мислиме,че темата ти не е за този раздел
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Дано да успееш да постигнеш мечтата си
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Не ми пука.

Аз също искам да стана актриса още от малка.
    Но както и ти каза тук в България няма големи шансове.
    Иначе за пеенето може да се пробваш в Мюзик Айдъл. Късмет.
    И моля те пиши на КИРИЛИЦА.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Голям фен

Re: Me4tata mi... ;)

Цитирай Първоначално написано от sofifi95
    имам чувството че това аз съм го писала

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    колко наивно...то така се заминавало в америка...

Град
    Там някЪде...
    Абе много сте ми интересни Мислите си, че щом в тоя раздел пишат повечето момичета и можете да си пускате теми, просто ей тй като на дернека Искам ми се да имаше един разделен отдел 'За момичета' и там да се пуската такива наивни теми Ти и в Америка да живееше пак шансът да станеш добра актриса(а не тези тийн еднодневки като Зак и ванеса) е малък.... Но мечтай си...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз винаги съм искала да стана певица, актриса или фото модел. А като се замислиш, всичко го има в чалгата. Ама то отпада като вариант. Пеенето ми е прилично, но за съжаление никога не съм се занимавала, не съм ходила на уроци, въобще нямам си и понятие за важни неща, защото то не е само пеенето.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    колко наивно...то така се заминавало в америка...

Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    Абе много сте ми интересни Мислите си, че щом в тоя раздел пишат повечето момичета и можете да си пускате теми, просто ей тй като на дернека Искам ми се да имаше един разделен отдел 'За момичета' и там да се пуската такива наивни теми Ти и в Америка да живееше пак шансът да станеш добра актриса(а не тези тийн еднодневки като Зак и ванеса) е малък.... Но мечтай си...

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    ех мечти, мечти, айде дано да ти се случи, дано да бъдеш втората Хилъри и да пишеш

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Не ми пука.
    на мен ми пука че си свиня
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от anitram
    Не ми пука.
    Айде кофата

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    Цитирай Първоначално написано от anitram
    Не ми пука.
    Айде кофата
    която напуснах но него ще си го псувам
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Пффф не ти давам повече от 13

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от KillerAna

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от KillerAna
    не само хората до 13год. мечтаят

Супер фен
    Аз колко мечти имам... ако за всяка тръгна да пускам тема в "Козметика и диети" ше се бъгне форума
    nicolepcd

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    И ако си мислите, че след Мюзик Айдъл има някаква реализациа жестоко се лъжете. Толкова и я знаем Невена Цонева какво прави и с какво се занимава днес.

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    И ако си мислите, че след Мюзик Айдъл има някаква реализациа жестоко се лъжете. Толкова и я знаем Невена Цонева какво прави и с какво се занимава днес.
    Аха. И ми се струва, че онази със Кен ли (макар че беше от звездите еднодневки) стана по-извесна от Невена

Град
    Where streets have no name
    И що в Америка?
    Мисля, че във Великобритания ще имаш много по-голям шанс. Първо оттам, после ми се цели в Броудуей. А тия Зак и не знам си каква ми ги мани от главата. По-голям от 12годишен фен нямат. Ако отидеш в Америка най-мн да участваш в някой тийн филм, дето ше го забравят на втората седмица. А това с пеенето...абе тя и Скарлет уж може да пее и е актриса ама нз дали я чувала как пее. По-добре се концентрирай само върху едното. Аз например мога да пиша и рисувам. Но се занимавам повече с рисуването, защото просто то ми харесва повече. Както си избереш. Не ми пука. Стойте си наивни и само ми казвайте искам онова искам това, и не правете нищо, докато сте в България, щото "нямало реализация" и гледайте кво мазало ще станете. Вярно, че тук е много по-трудно да пробиеш, но ако си талантлив и упорит, няма значение къде си. Хората ще го видят и ще те оценят. Оплаквайте си се и не Холивуд ами и до Балканите няма да стигнете. Ей това му е на българина лошото, само се оплаква. Действайте!

Кво нападате, бе ?!
    Вие нямате ли мечти, или ще кажете - "Аз имам цели, не мечти"...
    пффф е*ахти злетата,с тая злоба далеч ще стигнете- ЗАВИЖДАМ ВИ, честно!
    'ай' дерзайте....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си